dinsdag 21 oktober 2014

Hoera....alweer 1 jaar :-)) en natuurlijk de give-away

Joehooowwww mijn blog bestaat alweer 1 jaar. Er is er een jarig hoera hoera...


Hi hi ongelofelijk wat er allemaal wel niet gebeurd is in dat jaar. Wie had ooit gedacht dat mijn blog zoveel volgers al 165 en dan tel ik de anonieme volgers niet eens mee.
Mijn blog is al meer dan 104.000 keer bekeken. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie, Verenigde Staten, Oekraine, Duitsland, Frankrijk,
Singapore, Zwitserland, Indonesie en Italie.
Hoe trots kan je zijn. Ik ben heel trots...moet oppassen dat ik niet naast mijn schoenen ga lopen hi hi
Nee hoor, grapje...zo ben ik helemaal niet. Ik hoor vaak dat mensen het leuk vinden op mijn verhalen te lezen. Dat is leuk om te horen, ik doe namelijk maar wat. Vaak schrijf ik op wat ik denk.

Wat is er allemaal gebeurd in dit jaar.

Nou ik kwam in contact met Martine ( klik Impression lifestyle). Martine had gelijk zoiets van je moet je eigen blog beginnen. Ik zoals gewoonlijk....weer aan het twijfelen. Zou ik dat wel kunnen. Gewoon doen is wat iedereen zei. Dus zo was mijn blog dus al snel online. Nou snel...dat niet helemaal. We hebben er twee dagen aan gewerkt en zonder hulp van Martine was er geen blog geweest.
Martine nog steeds ben ik je heel dankbaar...je bent een lieve blogvriendin hi hi zo noem ik jullie dames. Met veel van jullie heb ik goed contact en ik noem jullie dan ook blogvriendinnen.

Nog even de eerste foto die ik plaatste toen ik begon.
Wat is er al veel veranderd....

Snel nadat ik begonnen was met het schrijven op mijn blog kreeg ik al het goede nieuws dat ons huis in Wonen landelijke stijl mocht staan. Dit ook dankzij Martine.
Martine ik weet dat je het heel moeilijk hebt op dit moment. Ik heb je vanmiddag nog even kort gesproken. Gelukkig voel je je op dit moment redelijk goed. Ik wil je bedanken, voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je bent een super lieve blogvriendin.

We zaten midden in een kleine verbouwing van ons washok en de keuken. Ik had nog precies 5 weken voordat ze foto´s kwamen maken voor het blad. Wat een stres, ik liep rond als een kip zonder kop. De keuken is niet afgekomen. die staat helaas zo in het blad. Het washok was de avond ervoor klaar. Jeetje zeg...een ander zou er kilo´s vanaf vallen door de stres, maar ik niet hoor...ik kwam er kilo´s van aan. Zo lekker die chocola tussen het klussen door hi hi.

Gelukkig is het goed gekomen. Kilo´s er weer af. Daarna ging het leven door. Veel geklust en alles op mijn blog geplaatst. Zo leuk om te doen. Zoveel reactie´s en mail´s. Super bedankt iedereen!!

Uiteindelijk heb ik nu samen met Marcel een heel belangrijke keuze gemaakt.
Ik ben altijd al bezig met het stylen van huizen. Daar ga ik nu mijn werk van maken. 
Hier heb ik heel lang over getwijfeld. Kan ik dit, gaat het wel goed komen. Ik zal het niet veel anders gaan doen dan dat ik nu al doe. Hoop dat ik dus de goede keuze heb genomen. Dit betekend dus dat ik Denise niet meer ga helpen in de winkel. Dat vond ik heel moeilijk om te zeggen, want het klikte heel goed tussen ons. Gelukkig begrijpen ze mij en zegt ze ook dat ik mijn hart moet volgen.

Daarnaast begin ik ook mijn eigen webshop die hopelijk in november online gaat. We zijn er heel druk mee bezig. De webshop is geheel in de stijl van ons huis. Bijna alle accessoires die ik verkoop zijn oud en uniek waaronder ook de mooie waterkruiken, rammen, luiken enz...Alles wat ik mooi vind komt in de webshop. Mocht je naar iets opzoek zijn, mail mij dan....ik ga dan met plezier voor je opzoek.
Ik zal jullie hier later meer over vertellen.

En dan nu...mij give-away....


Niet te geloven...wat een reactie´s. Geweldig!!!!!
Ik heb een winnaar

MONICA VAN BLITTERSWIJK (klik Het Moonhuis)

Gefeliciteerd!!!!!

Stuur je mij even jou gegevens, dan stuur ik het op.

Ook op fb....klik Huize Vizzini verloot ik morgen dit mooie setje

Bedankt allemaal ook voor het delen van mijn site Huize Vizzini op fb.
Hier kunnen jullie mij ook volgen. Hier plaatst ik ook alle nieuwe accessoires van mijn webshop straks op. Hopelijk is het in november af, maar daar zal ik dan zeker een post over plaatsen.

Alle nieuwe volgers ook welkom op mijn blog.

Nog even een foto :-)

De jongens waren ook flink aan het toeteren om met mij een feestje te vieren hi hi
Maar nog even voor jullie allemaal,

BEDANKT

voor het volgen en lezen van mijn blog.

Liefs Patricia.





maandag 13 oktober 2014

Gezellig...

Afgelopen zaterdag een hele gezellige dag gehad. Ik ben samen met Marcel naar de open dagen van Anja en Carola geweest. Wat wonen deze dames prachtig zeg.....en wat was het leuk om al die blogdames te ontmoeten. Dames het was zeer geslaagd...

Natuurlijk ben ik niet met lege handen weg gegaan,

Deze prachtige dame kocht ik bij Carola.
Het was de bedoeling haar achter het huis op de tafel buiten te leggen, maar ja...ze lag zo mooi daar naast de kruik in de erker. Ga deze winter nog maar binnen van haar genieten. Als het weer voorjaar wordt dan mag ze naar buiten. 

Prachtig toch...

Ook bij Anja ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Bij haar kocht ik nog een flesje beits van Essato. Ook heb ik bij Anja nog een goede tip mee gekregen, daar zullen jullie later meer over horen.

Op de heenweg zijn wij nog langs Arianne (sober en stoer wonen) gereden. Inmiddels heeft ze haar winkel in Amersfoort geopend. Ik heb vol bewondering in haar prachtige winkel gelopen die op een hele mooie plek langs de gracht ligt. Wat heeft ze het mooi daar. Ook mocht ik een kijkje in haar woonkamer nemen....wat mooooooi!!!!!
Arianne Anja en Carola bedankt dat ik bij jullie binnen mocht kijken. 

Ook bij Arianne ben ik niet met lege handen weg gegaan. Bij haar heb ik hele mooie stoere kussens gekocht.

Ze zijn groot en stoer...

De onderste heeft een print. Ik vind ze prachtig.

Ik heb gauw nog even een paar plaatjes van haar winkel gemaakt, maar die zijn niet zo mooi gelukt. Ik heb de twee mooiste eruit gekozen.
Jullie moeten echt zelf even een kijkje in haar winkel gaan nemen, Het is echt de moeite waard.

Dan nog even wat anders...

Volgende week op 22 oktober bestaat mijn blog alweer een jaar. Dit wil ik natuurlijk gaan vieren.
Er is heel veel gebeurd in dat jaar voor mij op het woongebied. Daar zal ik volgende week meer over vertellen.
Ik wil als dank voor al mijn trouwe volgers een give-away gaan doen. Wil je meedoen met mijn give-away laat dan een reactie achter op mijn blog. Het was weer moeilijk kiezen wat ik deze keer zou gaan geven, maar ik ben eruit...
Het word deze mooie tempelsteen...dus vind je deze tempelsteen mooi, laat dan een reactie achter op mijn blog en vermeld er even bij dat je mee wil doen met deze give-away.

Omdat ik vaak een mail krijg dat trouwe anonieme volgers mij geen reactie kunnen sturen op mijn blog, heb ik een speciale fb pagina gemaakt waar ik al mijn posten op plaats zodat jullie daar eventueel wel kunnen reageren. Dit is de link naar mijn fb pagina
Ook plaats ik hier alles wat mij bezig houd op het gebied van wonen. 
Dus wil je mij daar ook volgen, meld je dan gauw aan. Ook hier ga ik volgende week een give-away verloten. 
Deze drie staan mooi bij elkaar binnen of buiten. Dit is de give-away op mijn fb pagina.
De tempelsteen op mijn blog en dit leuke setje op mijn fb Huize Vizzini


Allemaal nog een fijne maandagavond en tot 22 oktober. Dan zal ik de winnaars bekend maken van mijn give-away.

Voordat ik het vergeet....Carola bedankt voor je mooie toef....