vrijdag 13 november 2015

Eindelijk weer een post van mij......

Waar zal ik beginnen. Jullie hebben mij een tijdje niet in blogland gezien. Dit heeft een aantal redenen gehad. Als eerste had ik er gewoon geen tijd meer voor. De webwinkel neemt meer tijd in beslag dan ik had gedacht. De drukte die wij het afgelopen jaar gehad hebben, daar had ik echt geen rekening mee gehouden. Het loopt vanaf de eerste dag ontzettend goed. Super blij zijn wij hiermee, maar naar een half jaar kwam ik erachter dat het toch wel wat veel was. Ik wist even niet meer hoe ik alles moest combineren. Resultaat....mijn hobby was verdwenen. Ik had totaal geen zin meer om mij bezig te houden met ons eigen huis. Een van de redenen dat ik niet meer actief was op mijn blog. 

Ik moest even bedenken wat en hoe ik het nu allemaal zou gaan doen. Ik wist wel dat ik mijn passie voor wonen weer wou voelen.  En ik wist ook zeker dat ik door wou gaan met de webwinkel en met mijn werk als nagelstylist en niet te vergeten mijn sport. Tja.....hoe ga je het dan allemaal doen.

Inmiddels heb ik de afgelopen weken tijd genomen voor mijzelf. Hier heb ik bewust voor gekozen. Ik heb een belangrijke beslissing genomen, dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie niet weten waar het over gaat. Een aantal waar ik veel contact mee heb en ook een aantal die mij volgen op fb zijn wel op de hoogte.
 Een wens die ik al lang had is inmiddels ook uitgekomen. Dit is iets voor mijzelf en heeft niets met wonen te maken.  Ik ben er wel een stuk gelukkiger door geworden. Heb ook tijd gehad om te bedenken hoe ik al mijn hobby´s kan combineren samen met mijn gezin. 

Inmiddels kan ik alles redelijk combineren. Het is soms nog even zoeken, maar ik mag niet mopperen.
Ik ben inmiddels een hardwerkende moeder die veel sport en zeker alle tijd heeft voor haar gezin. Iets waar ik super trots op ben. Samen met mijn man lukt het allemaal. 
Tijd om te klussen in huis is er nog niet. Ik ben ook wel tevreden op het moment en heb niet het gevoel dat ik nodig weer wat moet veranderen. Er staat nog wel een nieuwe bank, stoel en salontafel op ons lijstje. Hopelijk gaan die er volgend jaar komen.


De bank is nodig aan vervanging toe. Ben hem eigenlijk ook wel een beetje zat.


En bij de bank die ik in gedachten heb.... hoort ook andere stoel.



Verder staan alle meubels nog steeds op hun plek. Zo af en toe verander ik de accessoires. Inmiddels is dat ook alweer gebeurd hihi 



Inmiddels staat de waterpot weer op een zuil.

De tafel staat nu anders. zal binnenkort weer nieuwe foto´s maken.


Ik heb ook niet geantwoord op jullie posten. Ik loop echt een eind achter. Veel van jullie heb ik ook op fb. Daar zie ik gelukkig ook veel voorbij komen. Ik heb jullie posten wel allemaal gelezen.
Ik weet niet of ik er weer aan toe kom om weer alles te beantwoorden. Dat gaat hopelijk wel weer komen. 


En nog wat leuks...

Ook is er nog een leuke open garden fair bij Antoinette van Lyfzz.
Hier zal ik zelf ook aanwezig zijn met onze woonaccessoires. Ook Flowerrien by Sanne zal er met haar prachtige kransen bij zijn. klik Flowerrien by Sanne
Antoinette is er natuurlijk ook met haar mooie kleding en accessoires.
De fair is geheel in stijl van de komende decembermaand en zal gehouden worden op 29 november van 12 tot 17 uur.
Uiteraard worden hierbij ook tips uitgewisseld op het gebied van interieurstyling en kledingadvies.

Heb je zin om te komen, meld je dan aan via fb  klik Lyfzz bij Antoinette.
Jullie zijn van harte welkom!!


Ook vieren wij dit weekend een klein feestje. Onze webwinkel bestaat alweer 1 jaar. 
Dit moet natuurlijk gevierd worden.
Daarom geven wij a.s zaterdag en zondag 14 en 15 november een korting van 10 % op alle bestellingen m.u.v de artikelen in de sale.
Ook krijgt iedereen bij een bestelling boven de 75 euro een oliekannetje t.w.v €10.95 kado.(zolang de voorraad strekt)
Dus snuffel heerlijk rond in onze webwinkel en proef de sfeer van sober en stoer wonen.

Vergeet niet bij je bestelling de actiecode: feest
in te vullen




Actiecode: feest

Verder wens ik alle nieuwe volgers welkom op mijn blog.

Fijn weekend allemaal

Liefs Patricia.