zaterdag 22 februari 2014

Reportage Wonen Landelijke Stijl.....wintereditie!

Tja....deze week kregen wij een mail. Ik had er al rekening mee gehouden, maar ben toch erg teleurgesteld.
Onze reportage word verplaatst....


Wij hebben natuurlijk geen licht huis. Toch willen ze graag een voorjaarsreportage van ons huis maken.
Ik heb toen nog geprobeerd wat roze toe te voegen. Ik gebruik normaal nooit kleur in ons huis, maar om er toch een beetje het voorjaarsgevoel in te brengen heb ik maar voor de kleur roze gekozen.
Ik moet zeggen, vond het helemaal niet gek staan.


Toch vond ik ondanks het roze nog steeds niet dat ons huis een voorjaarssfeertje had. Het is toch echt een winterhuis. Ik houd nou eenmaal van donkere kleuren...Deze week dus een mail gehad van Wilma, de redactie vind ons huis toch beter in de wintereditie passen.
Zelf vind ik dat eigenlijk ook, maar ik had mij er zo op verheugd.

Door de zon lijken de kleuren hierboven heel anders dan in het echt. De stoel lijkt zwart, maar is grijs.


Tja...ben toch wel heel erg teleurgesteld. Nu moeten we dus nog heel lang wachten. Er zit gewoon een jaar tussen de fotoshoot en het plaatsen in wls. In ons huis is alweer veel veranderd, ben benieuwd hoe het er dan uitziet. Nog even wat sfeerplaatjes...

Nog even heeeeel lang geduld hebben dus...
Aan het eind van dit jaar is ons huis pas te zien in Wonen Landelijke Stijl.


Voor nu wens ik iedereen nog een fijn weekend toe...

Liefs Patricia.

Bijna vergeten, welkom op mijn blog nieuwe volgers...leuk dat jullie mij willen volgen!
36 opmerkingen:

 1. Ach wat een teleurstelling! Ik kan me voorstellen dat je daar even van baalt. Maar ... het blijft een ontzettende eer dat je met je huis in de WLS komt. En als het straks zover is, zul je vast blij zijn dat het in de wintereditie staat, omdat je zelf ook al zegt dat je een winterhuis hebt.
  Ondertussen genieten wij alvast heerlijk van je mooie posten op je blog en hoeven we niet tot de volgende winter te wachten!
  Fijn weekend nog. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah..wat jammer! Snap heel goed dat je teleurgesteld ben, je had je ergens op verheugd! Gelukkig dat het wel geplaatst wordt, anders was het helemaal balen. Je hebt een gezellig sfeertje, donker, maar dat vind ik wel mooi! Ik zie uit naar de WLS winter-editie.

  Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me goed voorstellen dat je teleurgesteld bent meid. Je wilt zo graag het resultaat zien van alles.
  Misschien als het een beetje zonnig was geweest, dat het meegevallen was. Maar helaas kun je nu niets anders dan afwachten.... Maar word het echt december of sept/okt... Als voorloper op de winter.

  Fijn weekend
  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja,dat is erg jammer maar het komt er toch wel in toch...
  Je hebt inderdaad wel een echt winterhuis dat is heel duidelijk op de foto's en dat verander je niet zomaar even hè dat is gewoon je stijl.
  Ik hou ook erg van grijs er bruin maar heb als blikvanger in de kamer een enorme stoel met een pastelkleur bloemmotief dat geeft het altijd net even een iets andere sfeer en ook heb ik niet alle muren donker dat geeft meteen toch ook iets van voorjaar\zomer.
  Heel veel donkerblijfft winters lijken maar wel mooi.

  Groetjes

  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad balen, je stelt je er helemaal op in en dan moet je toch nog lang wachten. Bovendien is het zoals je zegt: misschien is het dan door de veranderingen ook niet meer zo aktueel.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een teleurstelling voor je. Nu moet je nog wel heel lang wachten. Ik moet zeggen dat ik ook erg nieuwsgierig was hoor. Ik hou ook van de donkere sfeer. Mooie foto's weer. En je moet maar zo denken jij komt toch maar mooi in de WLS dat kunnen er maar weinig zeggen. Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, misschien nog in de aanloop naar de winter? Dan hoef je minder lang te wachten.. Ik zou t ook echt niet leuk vinden hoor, je kijkt er toch naar uit.. Echter ons huis is ook wat soberder en dan is het al snel meer 'winter'.. Je hebt iig ene grote eer dat ze jullie huis graag erin willen hebben toch!

  Liefs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh begrijpelijk hoor, nu moet je langer wachten.
  Ons huis is ook donker en in maart werden er foto's gemaakt, de reportage kwam in het okt/nov nummer, zat een half jaar tussen. Ik was zelf wel blij dat het in dat nummer kwam omdat ik vind dat ons huis een echt herfsthuis is. Maar jij moet nóg een half jaar langer wachten. Het is natuurlijk wel zo dat in het najaar iedereen weer bezig is met hun huis gezellig maken en dan doen ze juist weer ideeën op in die bladen, dus superleuk dat jullie huis er dan in staat toch? Ik weet zeker dat veel mensen juist dan inspiratie opdoen van jullie interieur!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik snap je wel....en ook wel jammer dat er dus de komende maanden geen "sobere"stijl interieurs in de wls komen te staan, en dat vind ik best raar wat ik vind deze stijl altijd gaaf!
  in ieder seizoen....wil ik zulke interieurs wel zien:)
  je hebt het echt zoooo heeeell erg gaaf! ik doe echt inspiratie bij jou op, dus laat dat dan voor nu maar even een opsteker zijn, je blogt gewoon de komende tijd extra veel;-)

  en niet bij de pakken neer zitten, maar blij zijn dat je huis ooit in de wls verschijnt!

  toch een goed weekend gewenst, groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan me goed voorstellen dat je teleurgesteld bent....nu moeten wij ook nog even wachten.
  Ben natuurlijk ook erg benieuwd naar je reportage.
  Misschien één troost...heb gehoord dat de herfst- en wintereditie van de WLS het meest worden verkocht.
  Dus kunnen er straks veel meer mensen van jullie mooie interieur genieten!

  Fijn weekend,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer Patricia......en ik begrijp je eerste gevoel....maar het komt in elk geval! Wanneer je er straks minder mee bezig bent ligt ineens het blad op je deurmat! En tussentijds geniet je van je fijne sfeer, want dat heb je toch maar.

  Fijne zondag, Groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap dat je t heel jammer vind, maar eerlijk gezegd vind ik het wel weer fijn. Ik koop namelijk alleen de aug. tot dec. edities juist om dat dan de donkere kleuren komen..ik hou van donker! Dus mij maak je wel blij!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer voor je, maar aan de andere kant zien we je huis dan echt zoals het is, zonder toegevoegde dingen wat eigenlijk niet bij jullie huis past...dus ik kijk er naar uit ook al duurt het nog héééél lang.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is wel jammer....ik snap precies dat je denkt dat je huis er dan weer anders uitziet en in jouw ogen dan ook weer perfecter. Maar het zal beslist een mooie reportage worden, dan maar even geduld, wat we eigenlijk niet hebben hi...hi....

  Fijne zondag.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O, dat zal even een teleurstelling zijn! Maar straks zal het naar de achtergrond wegzakken en dan ineens als de herfst begint heb je de verrassing dat je huis in de WLS komt en zal je zien dat het toch best nog snel gegaan is. En volgens mij verkoopt het herfstnummer veel beter dan een voorjaarsnummer.

  Fijne zondag!
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik begrijp je teleurstelling hoor Patricia....maar je komt nu wel in het mooiste nummer van het jaar.
  En voor je het weet, is het zover.
  Ondertussen geniet ik van je blog hoor!
  Fijne Zondag.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat jammer Patricia! Ik begrijp je teleurstelling. Je verheugt je ergens op en dan moet je nog langer wachten. Een kleine troost: ik geniet nu al heel erg om via je blog bij je binnen te kijken hoor! Nog een hele fijne zondag.

  Liefs Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kan me voorstellen dat je er helemaal al op rekende, maar nu heb je het lekker nog even in het verschiet! Ons huis komt, als het goed is, ook pas aan het eind van de zomer in het blad. Heb ook nog niet gehoord wanneer precies, maar ik wacht het ook maar gewoon af. Nog even geduld hebben, moeilijk hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent, maar zo heb je wel nog wat moois te goed.

  Mooie sfeerplaatjes heb je laten zien.

  Fijne zondag!
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh ja snap je teleurstelling wel hoor......maar goed ze hebben dus al wel geschoten....
  Stress is de deur uit.....en ha....alles is nu piekfijn, was het al........en je weet wat ze zeggen: wat is het vat zit verzuurt niet.........iets om naar uit te kijken......
  En wie weet zeg je straks.....ben toch wel blij ermee........omdat, zoals je zegt, het zo goed bij die periode past.........
  Al vind ik je huis het hele jaar mooi hoor!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat is jammer zeg, kan me voorstellen dat je baalt, je bent uiteindelijk gewoon erg benieuwd toch? en nu nog langer wachten :-((
  Heb je zelf al de foto`s gezien?

  Mooie sfeerplaatjes weer, gezellig:-)

  Liefs, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 22. He, wat jammer nou! Je had je er vast zo op verheugd en nu moet je nog een poos wachten..:(
  1 troost, wij wachten met je mee..;-)

  Liefs Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kan me je teleurstelling begrijpen. Zit je je er op te verheugen....aan de andere kant heb je nog wat tegoed. En mensen zijn meestal meer 's winters dan 's zomers met hun huis bezig!
  En je huis blijft mooi!
  Nog een fijne zondag verder.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat jammer dat je geduld zo op de proef wordt gesteld. Ik snap de teleurstelling. We wachten het gewoon af, ben ook erg benieuwd naar de reportage.

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Da's echt balen zeg. Ik kan me zo voorstellen dat het nu al lang wachten was, en dat wordt dus alleen nóg maar langer. Ik was ook heel benieuwd. Nu moet ik ook nog langer wachten.
  Je foto's zijn wel heel erg mooi. Je huis verdiend ook zeker een plaats in dat prachtige tijdschrift.
  Ik wens je toch nog een fijne zondag toe!
  Lieve groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jammer joh, want nu moet je wel heel lang wachten. Toch zijn die herffst en winteredities vaak wel met heel mooi ingerichte huizen, dus misschien gewoon een compliment? We gaan maar braaf met jou mee wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oooh ik keek er ook zo naar uit om jou huis te kunnen bewonderen en liefst zo vlug mogelijk ! Ik vond ons huis ook een echt winterhuis maar ze hebben het toch in de editie augustus geplaatst mede ook omdat de fotograaf er al rekening mee had gehouden bij de fotoshoot , ik mocht geen kaarsen branden de houtmand moest weg en zo nog wat warme details die wegvielen . ook waren de foto's achteraf lichter gemaakt dan de werkelijkheid ..... achteraf had ik dus wel veel spijt want uiteindelijk zag ons huis er in de reportage iets anders uit dan dat het in werkelijkheid is ... dus beter dat je even kan wachten dan als ze de foto's lichter maken en zo de kleuren wat veranderen dat is ook niet zo leuk hoor ..nog even geduld dus .. spijtig ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh wat jammer. Ja wachten duurt dan lang he ppfff.
  Maar ik vind jou huis wel echt in de wintereditie passen. Nog even geduld. Ben wel heel erg benieuwd!!

  Groetjes WIlianne

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jammer dat het is uitgesteld! Nog even geduld hebben dus, wel leuk dat wij ondertussen alvast mogen genieten van je prachtige foto's.

  Fijne avond. X

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Tjeee das nou jammer.....maar het wachten is zeker de moeite waard......liefs fijne week van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ai dat is jammer zeg.. dan moet je nog wel heel lang wachten.. zal je straks zien hoeveel je dan alweer veranderd hebt in je huisje ;-) Maargoed, het zit in t vat, dus!
  Lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ach dat is nou jammer kan mij je teleurstelling goed voorstellen ,maar goed je moet dus geduld hebben en dat is de moeite waard hoor!
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat is dat balen zeg! Je had je er zo op verheugd. Maar aan de andere kant heb je nog steeds iets om naar uit te kijken (al zal dat nu een schrale troost zijn)
  Als je zin hebt kom je maar een bakje troost in de winkel halen, kun je ondertussen vrolijk worden van al het nieuws dat we binnen hebben ;-)

  Liefs Hilleke

  BeantwoordenVerwijderen
 34. he dat is balen zeg maar je komt er in ook al moet je wachten ... weet dat het in je gevoel lang duurt maar geloof me het is zo voorbij .... en wie weet veranderen ze na het begin van de winter na de vakantie ....lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat balen Patricia......en dan ook nog eens zo lang wachten.....begrijp je teleurstelling....
  Lieve groetjes,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ach wat jammer voor je! Vooral omdat je je er zo op had verheugd hè. Maar "wat in het vat zit verzuurt niet" zoals ze zeggen, nu heb je ook wel weer een tijdje om je er op te verheugen toch?

  Groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen