vrijdag 2 mei 2014

Ons huis in Wonen landelijke stijl.



Eindelijk staat ons huis in Wonen landelijke stijl. Het zou er de vorige keer in komen te staan, toen kreeg ik een mail dat het toch in de winter geplaatst zou worden. De redactie vond ons huis toch meer een winterhuis, wat ik zelf ook vind hoor.
Afgelopen maandag kreeg ik een berichtje van Petra, je huis staat in Wls. Ik was helemaal verbaast. Hoe kan dat nou....het zou toch in de winter geplaatst worden.
Nou dus toch niet, het staat er echt nu in. Ik moet zeggen dat ik het heel mooi vind geworden. 


Wat ik wel jammer vind is dat de lampjes aan zijn, dit moest omdat wij een heel donker huis hebben.
Het geeft zoveel geel licht af, dat vind ik jammer van de foto´s.


De keuken nog in de oude stijl, die is nu helemaal veranderd.

De slaapkamer, daar staat al een pot kalkverf voor klaar. Moet alleen nog gebeuren, maar heb nu even geen zin. De veranda is inmiddels net af, nu even lekker buiten genieten.

De veranda. Dat was wel lachen. De veranda was al winter klaar gemaakt toen ze de foto´s kwamen maken vorig jaar. Alle potten leeg, bankje onder de veranda, bomen gesnoeid. De tuin was winter klaar. 
Anneke wilde er toch foto´s van maken. Dus de kussens weer van zolder ( die er net netjes waren opgeborgen) Ik naar buiten voor de foto ( en het was koud ) Toch staat het wel leuk op de foto.
Gelukkig zie je niets van de muur die nog aangesmeerd moest worden. Geen idee hoe ze dat weg gewerkt hebben hi hi
Het ziet er nu wel anders uit onder de veranda, net zoals de rest van ons huis. Vind het toch wel een klein beetje jammer dat het er niet in staat zoals het er nu uit ziet, er is alweer veel veranderd. Maar ja... dat heb je met van die vrouwen zoals wij...

Ik heb inmiddels al heel veel berichtjes en mailtjes gekregen. Super leuk dat iedereen de moeite neemt mij te mailen of mij op facebook op te zoeken. Ik merk nu pas hoeveel anonieme volgers ik heb, ook jullie bedankt voor de lieve mailtjes.

De volgende keer laat ik jullie de veranda zien, hij is heel mooi geworden vind ik zelf. Het aansmeren van de muur is mij goed afgegaan.

Alle volgers ook anoniem bedankt, ik vind alle reactie´s heel leuk om te lezen.
Nieuwe volgers welkom op mijn blog.

Fijn weekend,
Liefs Patricia.







45 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd nogmaals met je reportage!!!!!
    Je weekend kan vast niet meer stuk, geniet ervan!!!!
    Groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had je op facebook al een berichtje gestuurd, maar hier ook maar....ik vind je reportage prachtig Patricia...het gele licht was me niet opgevallen...
    Hihi...grappig...ik vind je slaapkamer muur heel mooi...maar de pot kalkverf staat al klaar....och ja...wij vrouwen blijven bezig.
    Geniet van het Weekend...je kunt er trots op zijn hoor!

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie reportage in de WLS! Daar kun je zeker trots op zijn!
    Ik volg je ook al een tijdje, en geniet van je mooie blog! Ook op Pinterest ben je niet onopgemerkt gebleven! Ik wens je een fijn weekend en geniet vooral van al die leuke mails en reacties!

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je mag trots zijn Patricia! Jullie huis komt prachtig uit in de reportage :-) Geniet maar van alle positieve reacties..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Patricia,
    Ik heb vanmiddag ook de nieuwe WLS gekocht en even snel doorgebladerd. Ziet er mooi uit hoor. Morgen ga ik lekker alles lezen. Ik was ook benieuwd naar jullie verranda. Wij zijn ook een afdak aan het bouwen. Ben dus nog wel op zoek naar inspiratie. Ik kijk nu al uit naar je nieuwe post.
    En dat je huis alweer zoveel is veranderd.... ach, ik heb al vaker van dezelfde mensen een huis in een woonblad zien staan. Dus ik zeg, gewoon over een jaar ofzo weer een keer een reportage!! Maar op deze mag je zeker trots zijn. Jullie hebben een prachtig huis!

    Ik wens je een heel fijn weekend!
    Lieve groetjes,
    Sanny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh ... dat ziet er veelbelovend uit! Wat leuk dat je er nu al in staat. Ik heb de nieuwe WLS nog niet. Hij lag bij ons nog niet in de winkel. Maar morgen ga ik hem halen en dan ga ik lekker genieten van de mooie reportage!
    Fijn weekend. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja ik zag het vanmiddag leuk hoor...gefeliciteerd !.....je mag trots zijn hoor !...liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben benieuwd!!! Helaas wordt dit nummer een Moederdagcadeautje van mijn jongste zoon heb ik begrepen dus ik moet nog ruim een weekje wachten voor ik het kan zien.

    Fijn weekend!
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je mooie reportage, ik ga snel kijken !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb er van genoten!! Je mag trots zijn. Erg leuk om het huis van een medeblogster te zien verschijnen en het verhaal erbij te lezen :)
    Héél erg fijn weekend!!
    Leen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Patricia, ik had je maandag al gemaild, de nieuwe WLS lag maandagmorgen al in de bus...
    ik dacht...dit interieur komt me bekend voor... :-) het was genieten hoor....nogmaals proficiat !!
    fijn weekend
    geniet ervan
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Patricia ik heb gisteren de WLS gekocht en je huis viel me meteen op. Bij mij is het altijd eerst foto's bekijken en vandaag ga ik het lezen. Het viel me meteen op dat het jouw huis is. Wat een prachtige reportage. Het is weer een van de mooiste van WLS. Gefeliciteerd hoor.
    Fijn weekend. Liefs annekev

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik had het op FB al laten weten...ik vond de reportage ook heel mooi. Ook mij is het gele licht echt niet opgevallen. Ik denk dat lezers je huis met andere ogen bekijken dan jij, hoor. Voor jou is elk hoekje, gaatje, etc. bekend maar de lezers zien het grote geheel.
    Ben benieuwd naar je veranda.
    Geniet maar van alle leuke commentaren die je krijgt!
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Van harte! En idd.....het gele licht.....valt helemaal weg bij je mooie huis.......
    Maar herkenbaar hoor....perfectionistisch....:)......en dan al zoveel anders........komt ze toch gewoon een keertje weer.....

    Vind het prachtig! En die veranda.......die wil toch iedereen......
    Ga hem maar even in de winkel halen om nog even meer te genieten.

    Geniet ze van je roem, dik verdiend.

    Fijn weekend

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super mooi de reportage in WLS, echt je mag heel trots zijn...en ja ik snap je gevoel dat er alweer zoveel veranderd is in huis, maar ja dat blijft! Zo zijn wij....hihi
    De mannen hier in huis zijn er inmiddels aangewend al zullen mijn familieleden wel eens denken!!! Ik ga binnenkort ook aan de slag met kalkverf, het geeft meteen zo'n mooie sfeer.
    Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heb de nieuwe WLS nog niet in huis maar ik ga hem vanmiddag gelijk kopen! Ben heel benieuwd naar het verhaal erbij. Mooie foto's in ieder geval! Daar mag je trots op zijn.

    En ja, ik begrijp je teleurstelling wel enigszins omdat je huis inmiddels alweer aardig veranderd is en nóg mooier is geworden. Ik zou hetzelfde hebben hihi. Maar gelukkig leg jij dat voor ons vast op je blog en kunnen we zo alsnog van je vernieuwde interieur genieten!

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie geworden toch ? ja vaak heb je daar zelf een gevoel bij hé en vooral als het nu weer anders is.
    Zelf moeten ze eigenlijk goed licht creëren en geen lampen aan doen maar ja...
    Dan nog maar eens een reportage erin alhoewel....wij vrouwen hé...en veranderen..';-) dan kunnen ze elke maand wel langskomen,haha

    Fijn weekend

    Groetjes
    Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb het ook gezien :-)
    Mooie reportage, ik ben heel blij voor jou.
    Dat is de droom van iedere home lover...en die van jou kwam uit

    Groetjes Jilly

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Patricia, ik had het blad er liggen , maar had nog geen tijd gevonden om hem door te lezen. Maar toen stond net opeens onverwachts je zus bij mij op de stoep. Zij vertelde dat jouw huis erin stond. Ik heb direct gekeken toen ze weg was. Wat ziet het er ontzettend mooi uit allemaal! En dat gele licht stoort niet hoor! Waarschijnlijk als ze nu foto's hadden genomen, was er ook al weer wat veranderd tegen de tijd dat het uitkwam haha.Ik wens je een fijn weekend! Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. heb van de week de wls gekocht en zag jou reportage er in staan je huis is nu heel mooi maar dat was het tijdens de fotoreportage ook al jij ben het creatieve brein maar je man heeft gouden handen samen mogen jullie hier trots op zijn om in dit mooie blad te staan groetjes caro

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb het je al laten weten....maar nogmaals: In 1 woord GEWELDIG!!

    Lieve groet Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben nog steeds aan het wachten dat de WLS in de bus valt. Er klopt iets niet want ik moest hem allang hebben. Ik ben zo benieuwd naar jullie reportage......
    Hier kun je trots op zijn!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Het is een mooie reportage! Daar mag je trots op zijn. Als je het verhaal achter de veranda foto niet had verteld dan was het niet opgevallen ;)
    Liefs,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Super Patricia, daar kunnen jullie trots op zijn! prachtig ook die veranda, ik snap nu ook dat je het wel koud gehad hebt zo in je vestje buiten:-)
    En bij ons is het ook al weer anders dan in de reportage:-)

    Fijne zondag nog!

    Liefs, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  25. helemaal super!! Lekker genieten en idd, staat het bij ons ,laten we zeggen, 3 maanden hetzelfde? Nee he :))
    Lekker van genieten
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuk he Patricia, geniet er maar van hoor!! Fijne zondag!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooie reportage geworden mag je trots op zijn.
    En tja...wij veranderen nog al eens en dat blijf je houden....moeten ze over een tijdje maar weer langs komen van de WLS...haha!
    Heel erg mooi ook jullie veranda...lijkt me een super plek om daar te zitten.
    Geniet van alle complimenten!

    Fijne zondag,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Haha als ik er aan terug denk is het allemaal wel grappig gebeurt hoor ... ik haal smiddags de WLS uit de bus , ik zet me gauw even in de zetel om hem door te bladeren en plots staat jouw woonkamer daar .. ik denk o-oow dat weet patricia waarschijnlijk zelf nog niet (ik wist toen van dorine dat ze zelf ook niet wist wanneer ze er in zou komen) dus ik denk dat moet ik eerst even melden voor ik het verhaal lees .... ik voelde me zelfs een beetje schuldig dat ik het eerst voor jou kon lezen ...

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat gaaf Patricia! Ik ga hem deze week halen zodat ik je prachtige huis ook in de WLS kan bewonderen.

    Fijne dag

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Het zag er prachtig uit Patricia! Dat lamplicht kan ik me wel voorstellen maar het stoort me niet hoor! Heerlijk is dat he, om nu gewoon even lekker buiten bezig te zijn en binnen even zo te laten ;-)

    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Het is een prachtige reportage geworden! Je mag er echt trots op zijn. Geniet er lekker van maar dat zul je best doen denk ik zo.

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een geweldige reportage!! Je huis is prachtig, konden ze vast niet mee wachten om te laten zien!

    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ja. ik heb m gelezen. Hartstikke leuk!! Geniet ervan!! Gr. Jac....

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat leuk om jullie verhaal bij de reportage te lezen, we lezen hier natuurlijk al veel, maar zo in de reportage alles eens na te lezen en te bekijken...heel erg leuk.
    Je mag zeker trots zijn op je huis, het was een heerlijke binnenkijker!!!

    Fijne avond en een lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik heb het blad al gekocht maar moet er nog even voor gaan zitten.
    Maar het is vast heel mooi.

    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat leuk dat je toch niet zo heel lang hoefde te wachten. ( anders was er waarschijnlijk nog meer veranderd;-) Het ziet er prachtig uit zo, moet 'm nog in het blad bekijken. Wel leuk hoor bijna iedere keer wel een bekend huis voor ons.

    Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Vanmiddag heb ik onder het genot van een kopje koffie jou stuk gelezen en wat ziet het er allemaal prachtig uit.

    Heel mooi hoor!

    Fijne avond en lieve groet,

    Loes


    BeantwoordenVerwijderen
  38. prachtige reportage van een prachtig huis, echt allemaal super mooi.

    Nog een fijne avond.

    Gr.Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hele mooie reportage om trots op te zijn, geniet er van.

    Fijne week!
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hele mooie reportage ! Kan je trots op zijn !

    Groetjes Fleur

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat mooi geworden zeg! Heerlijk om even in je huis te duiken met een kopje koffie: even genieten en me verwonderen over hoe je alles zo gemaakt hebt (stylen heet dat tegenwoordig geloof ik!) Ben benieuwd naar je veranda.

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. leuk!!!! ik heb snel erover heen gescrold:))) ik wil het nog niet zien, want ik wacht tot moederdag, kunnen ze m voor me als cadeau doen;-)

    moet we wel heeeeel erg in houden om niet te kopen, hahaha

    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat spannend lijkt me dat. Al die mensen in je huis, dan het maken van de foto's en daarna jezelf terug zien in een echt tijdschrift. Misschien komen ze nog wel een keer terug om nieuwe foto's te nemen nu alles veranderd is? Wie weet….

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Patricia, ik denk niet dat ik via bloglovin volg ik ga gewoon naar ontwerp en naar lijst "met blogs die ik volg" die ik via een gadget heb toegevoegd..maar nieuwe krijg ik er niet bij !
    fijn weekend
    liefs kathy

    BeantwoordenVerwijderen