vrijdag 9 mei 2014

Toch nog even laten zien...

Bedankt...
Eerst wil ik iedereen bedanken voor alle geweldige reactie´s op onze reportage in WLS. Mijn mail stond en staat nog steeds vol met leuke reactie´s, er zijn heel veel anonieme volgers die ook een mail sturen. Super om ze allemaal te lezen. 

Vorige week heb ik jullie beloofd om onze veranda te laten zien. Ik vind het weer zo triest dat ik die post nog even op schuif naar de volgende keer. De foto´s worden een stuk mooier met de zon erbij.
Dit houden jullie dus nog tegoed van mij.

Wel heb ik de kamer weer eens opgegooid, soms ben ik daar weer even aan toe...

Het staat weer zoals in de reportage. Het windlicht is van getint bruin glas en als het kaarsje brand staat dat heel sfeervol. Ik heb het gekocht bij Arianne van sober en stoer wonen.
Hoffz...behalve de kandelaar. Ik heb volgens mij al eens eerder verteld dat dat een oude trapspijl is waar Marcel een kandelaar van heeft gemaakt.


Doorkijkje naar de eetkamer...
Ook kunnen jullie gelijk zien waar wij de tv op hebben staan. Eerst vond ik het niet mooi om tegen de tv aan te kijken, maar dat heb ik niet meer. Het kastje vind ik nog steeds mooi, helemaal nu hij niet meer wit is.
Ik heb hem nog een beetje met de kalkwas van essato behandeld.
De tafel heb ik een nu een slag gedraaid, even weer wat anders.

En zo wandel je de eetkamer in...

Dit hoekje stond niet in wls. Ik vind het wel mooi, maar er zijn heel veel foto´s geschoten en je kan ze natuurlijk niet allemaal plaatsen.
 De krans die ik zelf gemaakt heb blijft nog steeds heel mooi. Het luikje was nieuw en heb ik zelf oud gemaakt. De rest kennen jullie...toefje seizoen en stijl, kruik sober en stoer wonen.

En zo het doorkijkje naar de kamer...
Wat kan ik toch heerlijk van ons huisje genieten.

Ik wil toch nog even de keuken laten zien, dit is toch veel mooier als wat er nu in wls staat...
Begrijp mij niet verkeerd hoor, ik ben super blij dat wij in ons favoriete woonblad staan. Ik baal wel dat wij de keuken niet voor die tijd af hebben gekregen. Ach ja....zoals al velen zeggen, bij ons veranderd er elke maand wel iets. Als ik kijk wat er in dit half jaar allemaal alweer anders is...ooow eigenlijk wel erg toch...al dat klussen. Mijn hoofd blijft altijd vol ideeen zitten. Ik geloof dat jullie precies weten wat ik bedoel hi hi


 
Hier geen witte koelkast zoals in wls, had nooit gedacht dat ze die foto gingen plaatsen.
Gelukkig ziet het er nu zo uit. Goedkope maar mooie oplossing.

Verder heb ik voor het aanrechtblad alweer een leuk ideetje. Toevallig was in vanmiddag in een leuk woonwinkeltje´ t sfeerpunt.  https://nl-nl.facebook.com/tSfeerpunt in rijssen. Marloes van stoer stijlvol schattig plaatste iets op haar fb pagina over deze winkel. Ik dacht een winkel in rijssen met hoffz, ik wist niet eens dat deze winkel bestond. En dat nog geen half uurtje hier vandaan. Ben er vanmiddag gelijk wezen kijken. Toen ik daar was, bleek ik er al eens eerder te zijn geweest. Toen had ze toch nog een ander sfeertje. Nu verkoopt ze inderdaad hoffz en ook nog andere leuke spullen.
Heb vanmiddag heerlijk gekletst met de eigenaresse, wat een gezellige vrouw.
Als jullie marloes willen volgen op haar facebook kan dat. Ze zet er altijd wat leuks op.
Dit is haar fb-site https://nl-nl.facebook.com/pages/Stoer-stijlvol-schattig/740357912644420?ref=stream
O ja!...het ideetje over het aanrechtblad zien jullie over een tijdje. Tja... wat ik al zei een hoofd vol ideeen.
Ik heb nog wat leuke foto´s van de winkel gemaakt, wel met mijn mobiel gemaakt dus ze zijn niet scherp.
Leuk hoffz hoekje




Door lichtinval lukte het niet om de foto´s echt mooi te krijgen. Op de foto links hierboven zie je op de achtergrond nog iemand een deken voor het licht houden hi hi dat was wel grappig. De klanten moeten vast hebben gedacht...wat zijn die nou aan het doen. Maar goed, het heeft niet veel geholpen. Zo kunnen jullie in ieder geval wel zien wat voor een leuke spulletjes ze verkoopt.

Nou het is laat. Ik was nog aan de klets met Marloes en mijn nichtje terwijl in ook bezig was deze post te plaatsen. Manlief ligt al op de bank te slapen. Kids gaan al naar boven, word tijd dat ik ga stoppen.
De post word ook wel erg lang zo hi hi
Fijn weekend allemaal,
Liefs Patricia.









37 opmerkingen:

  1. super gaaf deze plaatjes! zit hier nog lekker even van te genieten, de rest ligt al plat:)
    je hebt het super gaaf, je eetkamer is erg mooi en de keuken helemaal!
    zou er ook van ablen hoor dat je keuken niet zo in de wls staat, maar ja........wie weet komen ze nog eens een keer terug;-)
    het blijft bij ons toch altijd veranderen, wat dat is.......???????? we lijken wel junkies....:(
    t is dat rijssen te ver weg voor mij is, maar ziet er goed uit! daar kun je blij mee zijn, zo dichtbij.
    heb de wls nog niet hoop mm zondag te krijgen:)))))) haha
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo staat de eettafel heel leuk!
    Ik heb de WLS er even bij gepakt om die witte koelkast te zoeken want die was me niet opgevallen, nou je moet er een vergrootglas bij nemen hoor, wil je daar nog een een stukkie van zien hihi. Maar dat zijn altijd dingen die je zelf dan wel weer ziet.
    Ik stoorde me, toen ik mijn reportage terug zag, aan de speelgoedbakken onder het stapelbed van de jongens, had ik ze maar weg gehaald, dacht ik toen. Anderen zien dat niet eens hoor.
    Leuk dat je een winkel in de buurt hebt gevonden met spullen van Hoffz.
    Fijn weekend en een fijne moederdag he, zondag!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  3. héél mooie post heb je geplaatst...met de linken erin geraakte ik moeilijk tot aan het einde ervan..haha...wat leuk dat je een winkel zo dichtbij hebt met Hoffz spullen...ik heb er ééntje ook redelijk dichtbij...was er vorige week maar er was niet zoveel van Hoffz..jammer... als ik dan de foto's bekijk wat daar allemaal staat...ik denk dat we eens een weekendje Nederland moeten doen ...:-) wat kan ik genieten van je interieur zo mooi, je tafel staat ook mooi zo ..
    Ik denk dat het dit weekend weer van het interieur genieten wordt met kaarsjes....het regent al ..het is hier héél somber en grijs en fris ...het mag keren hoor ...
    Een héél fijn weekend voor jouw Patricia
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk sfeertje weer!!! Niks leuker dan rommelen in je huis toch??
    En wat een mooie winkel, voor ons is deze alleen een beetje ver. Wie weet, zal eens een dagje uit in die richting plannen!!!!!
    Een fijn weekend en een gezellige Moederdag!!!!

    Groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijke binnenkijker! Ik vind dat je een super sfeervol en stoer huis hebt. Je hebt ook allemaal prachtige spulletjes staan. De tafel staat zo ook erg mooi. Heerlijk dat veranderen hè? Hoe je je spullen weer met nieuwe ogen bekijkt als je het even anders neerzet ... heerlijk!
    Leuk ook dat je zo'n sfeervol winkeltje bij je in de buurt hebt gevonden. Of het voor de beurs ook goed is .. hihi.
    Fijn weekend. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer super mooie foto.s van een super mooi huis Dat winkeltje vlak bij ons in de buurt is ideaal daar breng ik ook gauw een bezoekje haha ben trots op jou zusje xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je keuken is inderdaad erg mooi geworden maar zo zal het blijven....er veranderd altijd wel weer wat. De foto's zijn erg mooi een prachtig sfeertje. Leuk al die reacties een leuk compliment toch! Fijn weekend het zal wel binnen worden met kaarsjes aan.
    Veel liefs Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijke sfeertje weer! Je hebt mooie veranderingen aangebracht. Ach, en over een half jaar heb je het misschien vast wéér anders staan (ook al denk je nu van niet hihi). Ik verander ook veel in huis maar met de indeling kunnen wij helaas niet veel schuiven en dat geeft ook niet want ik ben er nog steeds erg tevreden mee. Ik zoek het wel in de aankleding, kleuren en decoratie dan. ;) Dat geeft ook al een hoop voldoening.

    Leuk winkeltje, maar helaas voor mij niet echt in de buurt. Ben wel benieuwd naar je keukenblad, wij zijn nu zelf ook bezig met een keukenbladrenovatie (maar daar heb ik nog niks over gezegd op mijn blog hihi). Komt wel...

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo....dat ziet er gaaf uit! Leuk om zo te slepen met je spullen hè!
    Hier is dat niet mogelijk: het staat zoals het staat. Maar met kleine dingen slepen is ook leuk!
    Fijn dat je zoveel reacties gekregen hebt, dat geeft wel aan dat je een mooie inrichting hebt gemaakt: een compliment waardig.

    Fijn weekend met open haard(?) en kaarsjes!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het was al mooi, dit is ook weer geslaagd....wat heb je toch mooie spulletjes Patricia.
    Tafel staat ook leuk zo...mooi hoor..
    Het is me niet opgevallen in de WLS...je toen nog witte koelkast...zal eens terug kijken.
    Fijn Weekend.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je mooie foto's gemaakt! Het kan ook niet anders met zo'n super gaaf interieur!.
    Je tafel staat zo ook mooi......
    Het ziet er allemaal heel mooi uit. Je hebt echt een post gemaakt waar ik nog wel geregeld naar terug zal gaan.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb mijn eethoek ook andersom staan, eigenlijk al heel lang, maar besef dat ik het nog nooit heb laten zien.
    En tja, ik heb het ook weer totaal anders dan toen in de WLS, dat houd je toch.
    Maar het was toen en nu helemaal super.

    Fijn weekend
    Liefs lia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie foto's weer. Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar wat je met je keukenblad gaat doen :-) Ik vind je tafel zo eigenlijk wel heel erg leuk staan ook.

    Liefs
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijke post Patricia! Een heerlijke post van een heerlijk huis..en een prachtige keuken. Die snijplanken van hoffz zijn zo mooi he!
    Lieve groet
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige foto's weer ! En ja de tv staat héél mooi op dat kastje ... er zijn best wel mooie ideetjes om ook de tv mooi te vinden staan ik ben ook nog steeds blij met onze tv kast ... de tafel staat héél mooi zo komt ruimer over dacht ik ...
    De witte ijskast was me niet opgevallen sebiet eens terug kijken .... ik heb het je al verteld maar ik heb dat ook hoor veel spijt dat ik niet veranderd heb voor de fotograaf kwam maar het moest allemaal te vlug gaan en Tinneke vroeg ook wel om niks te veranderen ze vond het perfect zoals het was ... en zo is dat bij u net hetzelfde ik vond jou keuken ook al mooi voor de verandering !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk weer Patricia, mij was de koelkast zeker niet opgevallen hoor!
    Super toch om zoveel in je huisje bezig te kunnen zijn, het is echt een plaatje!

    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ook ik heb even de WLS erbij gehaald en inderdaad: mij was die koelkast ook niet opgevallen. Zoals die nu is, is trouwens wel super, hoor. Je hebt echt een leuk ingericht huis. Heel sfeervol en gezellig. En veranderen doet het uiteraard vaak...dat herkennen we allemaal wel, denk ik.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ahhh ik heb je huis gezien!! Mooi man en weet je ..ik vind jouw foto's mooier dan die in het blad! Vind je dat niet leuk!
    Fijn weekend he!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie en sfeervolle foto's Patries! Ik vind persoonlijk de eettafel zo mooier staan. En tja, die koelkast....de foto in de WLS valt dan best wel mee hoor. Ik kan me er wel wat bij voorstellen dat jij je wat ergert aan dingen die jij ziet. Ik zie dat bij jou niet, maar wel bij mijzelf, terwijl een ander dat dan weer niet zo ziet. Haha. We zijn gewoon te kritisch ;-).

    Liefs,
    Reineke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je hebt gewoon een mooi huis.....heerlijk toch?...heel fijn weekend liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat heb je weer prachtige foto's gemaakt van je huis! Altijd leuk om binnen te kijken bij iemand die haar huis zo sfeervol heeft ingericht.

    Fijn weekend. X

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je hebt echt een prachtig en sfeervol huis. Ik vind dat tv-meubel helemaal gaaf! Ben nog steeds zoekende naar hét tv-meubel, wie weet ooit! ;) Liefs, Rutha

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooie plaatjes weer hoor, het is ook maar net vanuit welke hoek je eea fotografeert. Het staat er allemaal weer heel mooi op. Je hebt echt heerlijke spullen om mee te combinren. k vind deze opstelling vwb je bank ook de mooiste.....

    Fijne zondag!

    Lieve groet Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Heel mooie foto's , dacht net hetzelfde , jouw foto's zijn eigenlijk mooier dan in de wls , ik vind het leuk volledige hoekjes te zien in een interieur , je hebt echt ook super mooie dingen dan kan het ook niet anders hė , warme groetjes jilly

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik baalde natuurlijk dat de foto's van de verranda er niet op stonden nu. hahaha. Zeker omdat wij nu ook bezig zijn met het bouwen van een overkapping....
    Maar wat een heerlijke post is dit geworden zeg. Ik heb ervan genoten!
    Prachtige sfeerplaatjes van een geweldig huis!
    En ach, dat er al weer zoveel veranderd is sinds de reportage in WLS is helemaal niet erg hoor. Je ziet wel vaker dat ze dan een poos later weer een reportage doen. En daar kom jij zéker voor in aanmerking.

    Hele fijne zondag nog!
    Lieve groetjes,
    Sanny

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Was een prachtige reportage hoor en die koelkast jo die valt genees op hahahahah ... komt omdat jij het weet he .... weer mooie plaatjes hooor blijft genieten als ik weer op je blog komt ... geniet lekker na van je reportage weet hoe het voelt .... fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  27. je bent weer lekker bezig geweest je keuken is mooi zo het kastje in de hoek staat leuk het oogt nu ruimer de front van de koelkast heb je inmiddels ook geverfd mooie oplossing de eethoek staat zo ook heel gezellig, de huiskamer je hebt het altijd mooi en gezellig maar persoonlijk vind ik zo als het nu staat het mooiste het oogt zo ruimtelijker ben benieuwd naar het aanrecht blad groetjes caro

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Je hebt me toch een sfeertje in je huis, super! En altijd leuk als je een adresje ontdekt wat nog een beetje in de buurt is.

    Groetjes,
    Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Super patrice!!voordeeltje voor mij is dat ik je huis zo kan binnen wandelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik heb net lekker zitten genieten van al die mooie foto's van je huis! Ik heb wel een paar keer van boven naar beneden gescrold. Het is zo sfeervol in je huis. Je eettafel staat erg leuk zo en ik ben helemaal weg van de luiken in je keuken. Kortom, jullie hebben gewoon een heerlijk huis.

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik zou er zo willen wonen.... Petje af voor je creaties!!!!
    Ik wil ook wat spulletjes met tegellijm gaan behandelen. Gebruik je hiervoor poederlijm die je oplost met water en wat voor materiaal, kwast o.i.d.????

    Ik blijf je volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mooi allemaal weer!, de opstelling van de eettafel is ook geslaagd, hier kan ik niet veel schuiven.....
    Grtz Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mooie sfeervolle post, ik heb genoten.

    Binnen kort ga ik mee met de eerste klassers op kamp, kan ik mooi even langs de winkel gaan van Marloes, bedankt voor de tip.

    Liefs, marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooie foto's Patricia! En een leuk adres in Rijssen, ik zal er gauw eens heen gaan. Grrrr Hoffz, ik zou het zo graag verkopen in mijn webshop, helaas leveren ze niet aan webshops. Fijne week, liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een sfeervol huis heb je!! Hier mag je heel trots op zijn...En ach, verandering moet af en toe kunnen toch? Hier thuis veranderd er ook heel vaak iets ;-)
    Leuk om te zien dat je mijn koelkastombouw nagebouwd hebt!! Staat erg mooi!

    Fijne dag
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Patricia, ja ik woon nog verder dan jij heb em online besteld,zo een proef flacon...
    wou het echt proberen....
    ook op mijn meubelen (binnenkant van een deurtje) geprobeerd maar daar staat veel
    boenwas op ...daarop lukt het niet....de klossen zijn kaal en ruw...vind ze ook mooi zo...
    passen bij de rest....
    succes nog met de loogbeits :-)
    fijne avond nog
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie plaatjes weer Patricia!

    Staat prachtig zo, je zou iedere week wel in de WLS kunnen staan hahaha. Je hebt een mooie collectie Hoffz en andere accessoires en nu ook zo'n leuke winkel op maar een halfuurtje is natuurlijk helemaal super!!

    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen