zondag 10 augustus 2014

Nieuwe Lamp.

Daar ben ik weer, na een heerlijke vakantie in Nederland aan de kust van Julianadorp aan zee. Wij hebben prachtig weer gehad. Wat heeft Nederland toch nog mooie plekjes. Wij zijn op een camping aan de rand van de duinen geweest. Er zat geen zwembad bij, maar wij zijn dan ook echt strandmensen. Als wij in Nederland blijven zijn wij altijd op deze camping te vinden. Mijn ouders hebben er ook jaren gestaan. Het was ook wel moeilijk af en toe, aangezien het een van mijn vader´s favoriete plekjes was...het strand de zee en de duinen. Even een moeilijk momentje daar gehad, maar ook wel weer fijn omdat wij daar toch weer geweest zijn.


Even een hartje van schelpjes neergelegd voor mijn vader. De eerste foto daar zat mijn vader altijd in zijn rolstoel te kijken naar de zee. Hij kon de laatste twee jaar niet meer lopen omdat hij een hersenbloeding had gehad. De tweede foto bij de zee omdat hij daar zo gek op was. Dit was voor mij echt even een momentje voor mijn vader.

Vlak voordat wij weg gingen had ik eindelijk het geld bij elkaar gespaard voor een kruiklamp. De bedoeling was om hem na de vakantie te gaan uitzoeken. Daar kon ik natuurlijk niet op wachten...dus een paar dagen voor dat wij weg gingen (ik had het toen nog niet druk genoeg hi hi) toch maar weer naar de wilgengaarde gereden en deze geweldige kruiklamp meegenomen. Ik ben er helemaal verliefd op.


Ik vind hem zo mooi. Ik heb echt alles in huis verkocht wat ik niet meer mooi vond. Ze zijn nogal prijzig en ik had nog wat spullen liggen die ik toch niet meer gebruik. Alles op marktplaats gezet. Heb er een nieuwe lamp voor gekocht en ons huis en vooral de kasten zijn weer netjes opgeruimd. 


Ook de muren hebben een ander kleurtje gekregen. Dat zal ik jullie in mijn volgende post laten zien. Veel van jullie zullen denken ALWEER....tja..alweer. Dit had een reden, dat zal ik jullie de volgende keer uitleggen. Althans ik vond het een goede reden, de meningen hierover waren verdeeld hi hi
Het tafeltje heb ik ook gebeitst in beitslak oude eik van esatto. Ik zat ongeveer een uurtje rijden van ons vakantieadres af naar esatto. Dus ik dacht als het nou een dag gaat regenen dan rijden wij daar heen. Zo gezegd zo gedaan....laat het nou s´middags toch heel warm worden. Resultaat niet zo gezellig op de achterbank van de auto. Op de terugweg zijn wij toen maar vliegtuigen gaan spotten bij Schiphol. Ik voelde mij nogal schuldig, dus ook iets doen wat hun leuk vinden. Moet zeggen dat ik het zelf ook wel leuk vond.
Uiteindelijk een hele leuke dag gehad. S´avonds nog naar het strandpaviljoen geweest wat drinken met een geweldig uitzicht op zee. Daar kunnen wij van genieten.


Toen wij bij de wilgengaarde waren zag ik ook nog deze kleine plankjes liggen. Ik dacht gelijk dat zijn leuke onderzetters. Ik gebruik ze voor de koffie en thee als onderzetter. 


Verder ben ik de winkel maar niet meer rond gelopen. Het houd natuurlijk een keertje op, de portemonnee was aardig leeg. 

Morgen weer aan het werk, de kids hebben nog een week vakantie. Dan gaat ook de jongste naar de basisschool. Dat gaat heel erg wennen worden voor mij. Hij is altijd zo gezellig om mij heen.

Verder wil ik iedereen nog een fijne avond wensen. Met dit weer, weer heerlijk de kaarsjes aan binnen.


Voor iedereen die nog vakantie heeft, fijne vakantie nog!!
Liefs Patricia.




32 opmerkingen:

  1. Prachtige lamp zeg! Je ziet nu erg goed hoe weing een huis nodig heeft met een mooie kalkverf en een mooi item zoals deze lamp. Ik zeg, niks meer aan doen.
    En lichtinval doet heel veel met kleuren, deze kalkverf is veel mooier ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je lamp prachtig! Is je spaargeld ten volle waard, hoor.
    Mooie aanwinst voor je sfeervolle interieur, meis!
    Veel plezier ervan.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige lamp!!! Goed idee om er voor te sparen op die manier...misschien ga ik wel mijn koopzegels apart leggen voor zo'n lamp...ik wil er heel graag ook 1 maar loop altijd tegen de prijs aan!! Maar jij hebt hem...genieten! En die plankjes...prachtig!!
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie aankopen heb je gedaan! Super lamp en heel leuke plankjes!
    Ben benieuwd naar je nieuwe kleuren in jullie interieur,zo te zien ziet het er ook weer top uit!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je lamp is prachtig en past perfect bij de rest in huis. De plankjes zien er ook heel leuk uit en zeker wanneer ze dan nog een functie hebben. Veel succes met het werk morgen (voor mij begint het morgen ook ... )
    Vele grtjes Mien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige lamp. Ik houd ook zo van dit soort lampen. En de plankjes zijn geweldig. Ik heb ze zelf ook en gebruik ze dan ook veel en graag. Gezellig met iets lekkers erbij.
    Ik heb op fb al een voorproefje van de nieuwe kleuren gehad. Helemaal top.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtige lamp heb je gekocht,deze past erg mooi in je huis..
    Een kaarsje hebben we hier nog niet aan,met 25 graden in huis loopt de temperatuur helemaal op..hihihi..
    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lampen zijn erg mooi. En als ik wat verkoop gebruik ik het ook weer voor iets nieuws. Dat maakt het leuk en betaalbaar hihi....
    Wij hebben net de eerste wk erop zitten, en hoop dat we nog wat mooi weer krijgen. Maar je voelt de herfst al een beetje aankomen....
    Liefs lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh zo fijn jullie hebben echt super weer gehad hier in Nederland. Mooi hoor dat hartje van schelpjes voor je vader het blijft moeilijk vooral als je dan op plekken bent waar je zulke mooie herinneringen hebt.
    Die lamp is echt geweldig, ik heb de mijne al bijna zes jaar en echt vind m nog steeds zo mooi als dag één.
    Lieve groet Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie lamp hoor. Ik heb voor die lamp van mij ook echt gespaard, ik heb m al een aantal jaartjes en ben er nog iedere dag blij mee, dus die lamp is echt het geld wel waard hoor.
    Jullie hebben een heerlijke vakantie gehad met echt heel goed weer. Als bij jullie de scholen weer beginnen, zitten wij in Frankrijk, raar eigenlijk he ;-)

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je een prachtige lamp gekocht! Het is idd een aanslag in je portemonnee maar dan heb je ook wat! Hij staat prachtig en zeker bij je nieuwe kleur van je muur! En je plankjes en in een andere blog tennisbadjes genoemd zijn super leuk! Liefs Carola

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Had al via facebook gereageerd maar je lamp is echt prachtig!! :) Welkom terug!

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kruiklamp hoor! Hij staat prachtig! Doe ik ook hoor, eerst oude spulletjes verkopen om dan iets nieuws terug te kopen! Leuk om te doen!

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Patricia, wat een gemis moet dat zijn, maar wat mooi dat je er toch weer bent geweest, ondanks dat het even heel heftig moest zijn. Heel herkenbaar dat je oude troep verkoopt om wat moois weer aan te kunnen schaffen, weet je nog, mijn wandornamenten? ;) Je lamp is echt prachtig en past precies! Daar ga je nog heel lang plezier van hebben. En die plankjes ken ik ook, heb ze ook in de webshop, schijnbaar zijn het amuseplankjes maar ik vind jouw ideetje ook erg geweldig. Fijne dag nog, liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wij komen ook net terug van een wifi-loze vakantie op de camping, heerlijk tot rust komen. Prachtige lamp heb je gekocht, daar zul je heel veel plezier van krijgen, die staat echt overal even mooi. Nu maar wachten tot de inspiratie weer komt, maar dat zal wel goed komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie lamp !! en wat een leuke plankjes !! tja het gewone leven gaat weer beginnen...hhihihihi..liefs Ria...x !

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hi Patricia!

    Wat een mooie lamp.. Inderdaad ze zijn prijzig maar dan heb je wel wat moois zeg! Ik zou er helemaal blij mee zijn! Je vakantie klinkt heerlijk zeg.. Hoop dat je lekker uitgerust bent..

    Fijne week nog!

    Liefs Lieke
    http://robust-posch-wonen.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hele mooie lamp, hi hi zo gaat dat hier, ook ik verkoop dan ook wat op mp of op een brocante markt en mag van mij zelf dan ook iets leuks kopen. En bij de wilgengaarde wil dat wel lukken.

    Fijne week!
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Fijn dat jullie genoten hebben....ondanks het gemis was je vader er toch een beetje bij.....
    Je bent weer druk geweest....kleur Corno? Ben benieuwd maar volgens mij is het nu iets lichter in je huis? In combinatie met je prachtige lamp fantastisch. Net wat ik lees, ik heb er 2 jaar geleden ééntje gekocht...nog steeds een prachtig item en dat blijft het!
    Werkze weer!

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  20. fijn dat jullie genoten hebben van je vakantie en dat je vader er op die manier bij was blijft altijd een gemis maar op deze manier is hij toch een beetje bij jullie .... prachtige lamp en plankjes geniet lekker van je aankoop ja als alle kids op school gaan is het weer een andere fase die je in gaat vond het ook niets zoals je al zei was altijd zo gezellig om je heen ... wens je een fijne week geniet ervan ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mijn eerste reactie op jou woonbloq echt super mooi bij je thuis, en die lamp heel erg mooi, zag heb zo'n zelfde lamp ook bij Dinka gezien. Heb haar bankje gekocht. Heel mooi precies de stijl die ik mooi vind. Moet ook maar een bloq beginnen. Heel erg leuk en mooi huisje, altijd een feest om te kijken naar je bloq. groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Patricia wat heb jij een mooie lamp ... prachtig gewoon, ook die plankjes zijn héél mooi
    kan best geloven dat het moeilijk was de winkel achter je te laten, dat je portemonnee wat
    leeger was kan ik ook best geloven maar die vult wel weer ...haha... en nu kan je echt genieten van je prachtige nieuwe spullen ! Je vakantie heeft héél wat herinneringen teweeg
    gebracht denk ik , toch fijn dat je papa er op één of andere manier toch bij was en dat jullie een leuke vakantie hadden !
    héél fijne week nog
    liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben, en wat een gave lamp heb je gekocht!
    Mooi gedaan zo dat hartje voor je vader.

    Groetjes en een fijne week verder.
    Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik zag al iets op FB voorbij komen maar nu pas tijd om alle blogjes bij te lezen. Wat lief dat hartje voor je vader en ondanks dat het af en toe best moeilijk zal zijn geweest vast ook weer heel veel mooie herinneringen voorbij 'zien' komen.

    Je lamp is gaaf zeg, maar nu alweer je muren in de verf. Benieuwd naar je verhaal. Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Vakantie aan zee, heerlijk! En je hebt je vader er ook deel van laten uitmaken.. mooie herinneringen om te koesteren..
    Geniet van je mooie lamp, als je echt gespaard hebt voor iets moois kun je er ook echt blij mee zijn vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Je hebt inderdaad een hele mooie kruiklamp gekocht , ik heb er vorig jaar ook voor gespaard en gekocht en dan nog via een webshop .
    Ze is heelhuids aangekomen , ben er ook nog héél blij mee.
    Ik heb mijn vader ook verloren , en mis hem nog altijd , hij zal voor altijd dat speciale plaatsje hebben in mijn hart , ik weet wat jij nu doormaakt .
    Groetjes christel

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Goed te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad op de plek waar zoveel herinneringen liggen. Het gemis zal altijd blijven maar het is fijn dat er plekjes zijn (zoals daar op het strand) waar je je vader even heel dicht bij voelt. Omdat deze plekken voor hem ook zo speciaal waren. Mooi en ontroerend dat je voor hem een hart hebt gelegd.
    Je kruiklamp is helemaal super! Ik kan me voorstellen dat je daar helemaal blij mee bent. Hij heeft een prachtig plekje gekregen! Je onderzetters vind ik ook prachtig. Zo uniek, daar hou ik van.
    Fijne dag! Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtige lamp die staat bij mij ook nog op mijn verlanglijstje!! Ik ben pas geleden ook nog bij de Wilgengaarde geweest...echt genieten daar binnen!!
    Spannend de jongste naar school.
    Veel groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Patricia, ik had je blog nog niet ontdekt, maar ik ben blij dat je de mijne wel ontdekt hebt, want daardoor kom ik hier terecht en je hebt er meteen een volger bij; Wat een sfeervol huis heb jij, mijn complimenten!

    Mooi dat je een momentje had aan het strand met de herinneringen van je vader... Zo blijven onze geliefden toch altijd deel uitmaken van ons leven!

    Die kruiklamp is inderdaad een prachtige aanwinst... De mensen die jouw spulletjes op MP kopen blij en jij blij: Hoe slim;-)

    Fijne zondag nog X

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een mooie lamp zeg. Heb je daar toevallig led lampen inzitten? Of gebruik je daar gewone lampen voor?

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuke lamp zeg! Heel erg mooi hoor, waar heb je die aangeschaft?

    BeantwoordenVerwijderen