donderdag 11 december 2014

It´s christmas time...

Kerst.....the most wonderful time of the year.


Dit jaar ons huis in een sobere rustige kerstsfeer. Een kerstboom die heerlijk ruikt met alleen een paar lichtjes en wat kleine kroonluchters. Een paar houten hertjes en sterretjes van leer.


Op de tafel een houten schaal met heel simpel een toef van dennentakken en wat dennenappels die Jay met oma in het bos heeft gevonden.


De foto´s zijn wat donker. De regen kwam met bakken uit de lucht. Ik zat heerlijk op de bank een middagje te relaxen. Kaarsjes aan, kerstmuziek op en een broodje gezond op mijn bord. Ik dacht....wat een heerlijke sfeer. Ik ga wat foto´s maken. 


Ook hier heerlijk rustig met alleen kaarsen en een grote toef met dennentakken en rozenbottel 


Heel simpel en rustig. de kast heb ik geschilderd met kalkverf. Hiervoor zat er krijtverf op met pasta wax. Ik vond het toch nog te veel glimmen. Ik heb hier de kleur gritti en nero door elkaar gebruikt. De kleur is prachtig. Nu alleen (nog steeds) de trap. Ik stoor mij ontzettend aan de witte trap, maar ik heb echt geen tijd op hem te schilderen. Dat gaat zeker nog wel gebeuren. 


Ik weet het....de foto is donker. In dit gedeelte hebben wij geen raam. Hier branden dus ook standaard kaarsen...

In de keuken ook een toef. Het groen komt mooi uit tegen de zwarte lijst die nog van de oma van Marcel is geweest.

Nog even en het is alweer kerst. Dit jaar is er voor mij ontzettend veel veranderd. Te veel om op te noemen. De grootste verandering is dat wij al bijna een jaar mijn allerliefste vader moeten missen. Ik sta er veel bij stil, er is geen dag dat ik niet aan hem denk en niet de pijn in mijn hart voel van het vreselijke gemis.
Ook de pijn die ik voel als ik mijn moeder gebroken zie zitten. Mijn mama die verder moet zonder haar grote liefde. Samen waren zij een, na zoveel jaren huwelijk straalde de liefde er nog steeds vanaf. 
Nu....nu moet ze verder zonder mijn vader. Het is nog steeds zo moeilijk. 
Vaak vraag ik mij af...zou hij trots op mij geweest zijn...
Alles wat ik nu doe, doe ik het goed...
Waar ben je, ben je wel bij ons...
Soms voel ik je dicht bij mij of kan ik je zelfs ruiken....
Waar ben je...
Eigenlijk weet ik wel zeker dat mijn vader trots op mij is. Trots op alles wat wij doen, want hij houd zoveel van ons.
Vanmiddag nog zat ik met tranen over mijn wangen op de bank en dacht...wat zou je nog graag bij ons zijn. 

Dit lees ik vaak als ik het even moeilijk heb. Even het gevoel hebben alsof mijn papa dit tegen mij zegt....

Pap wat mis ik je toch...

Mam ik weet dat je dit leest....wat ben ik ontzettend trots op jou. Je bent zo sterk voor ons, je hebt het zo moeilijk. 
Ik hou van jou.

Kerst is anders, anders zonder papa. Ook wel weer mooi, want mijn vader vond kerst altijd prachtig. 
Ik ga zeker genieten van de kerst, met mijn vader op een speciaal plaatsje in mijn hart. 


Voor alle blogdames en volgers, ik wil jullie bedanken voor de vele reactie´s op onze webwinkel. 
Hij is af en het gaat heel goed. Ik sta verbaast hoeveel bezoekers onze webwinkel dagelijks krijgt. Elke dag worden er bestellingen geplaatst. Ik noem het maar beginners geluk hi hi
Ik hoop dat het zo goed blijft gaan, maar dat is altijd afwachten. Ik vind het zo leuk om te doen. Het zoeken naar unieke items speciaal voor klanten is wel iets wat ik heel leuk vind om te doen. 
Eigenlijk is er niets wat ik niet leuk vind om te doen, behalve vanmorgen dan....
Sta ik met een kar vol pakketjes bij de supermarkt. Staat er maar een persoon achter de kassa. Ik was er alleen, maar niet voor lang.
Al snel stonden er 1,2 en even later wel een stuk of tien personen achter mij. Wat nu dacht ik...ze is nog lang niet klaar met alle pakketjes. Ik heb maar niet achterom gekeken.....wist al wat ze dachten....dat mens met al die pakketten ggrrr
Toen ze klaar was met alles dacht ik...gelukkig!
Betalen en wegwezen hi hi, ik liep terug en zag de gezichten van de andere klanten...oeps!

Hieronder een paar accessoires bij ons uit de webwinkelDe meeste spullen staan in de webwinkel, niet alles. Wij staan 21 december op de kerstmarkt in Almelo. Hier zullen wij ook spullen bij ons hebben die niet in de webwinkel staan o.a de oude waterpotten die hier boven staan. 
Woon je in de buurt, kom dan gezellig langs. Ik zou het heel gezellig vinden.


Geniet van deze drukke maar gezelligste tijd van het jaar...

Liefs Patricia
43 opmerkingen:

 1. lieve patricia jeetje wat heb jij een prachtig stukje geschreven,vooral over je lieve vader!!prachtig.....en ook heel mooi maar wat een gemis dat deze lieverd niet meer bij jullie is!!Zoveel gebeurd bij jou!Je hebt het prachtig verwoord ik was er erg van ontroerd!sterkte met dit gemis, maar ook een topdag op de kerstmarkt met je prachtige spullen.lieve groet dédy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi patricia zit hier met tranen over de wangen jou blog te lezen over je paps wens jullie en ook je mams heel veel sterkte in deze moeilijke en mooie tijd toe en je spullen zijn prachtig zoveel talent dat jij hebt super gr rudie en jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je webwinkel zo`n succes is, Patricia! Je maakt ook prachtige foto`s, zodat je gelijk kunt zien wat je ermee kan, super!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschreven Patricia. Je komt uit een warm nest. Koester de mooie herinneringen aan je vader want die blijven altijd bij je. Ik denk niet dat je je hoeft af te vragen of hij trots op je zou zijn geweest want dat zou hij zonder twijfel heel erg zijn geweest. Je hebt dit jaar je hart gevolgd en bent aan de slag gegaan. Het succes gun ik je van harte. Hele fijne feestdagen met je gezin en familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bijzondere post! Ik weet zeker dat je vader trots op je zal zijn, zeker wat je al allemaal bereikt hebt!
  Ondanks alles wens ik je toch hele fijne feestdagen!

  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieverd hij is bij jullie en bij mij zeker weten hij zit vooraltijd in onze harten.En jullie moeder is een pracht vrouw en mijn wereld schoonzus die 3 dochters aan haar zij heeft en pracht kleinkinderen die haar er doorheen helpen lieverd ik hou van jou je bent een kanjer met pracht kinderen en een wereld man die jou steund en jou vader kijkt echt mee met een glimlach kijk dit is mijn dochter ben er zo trots op ik kan het zeggen ben zijn zusje ik voel het dikke knuffel en een warme arm om jou heen van mij je Tante uit Den Haag Xxx ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Patricia,

  Wat heb je er weer een mooie blog van gemaakt.
  En wat fijn dat het zo goed gaat met je webwinkel, en dat je op deze manier van je hobby je werk hebt kunnen maken.
  Als ik in de buurt had gewoon, was ik zeker een x langs gekomen om al je mooie spullen in het echt te bewonderen.
  En wat het verlies van je vader betreft, voel ik je heel goed aan.
  Bijna 4 jaar geleden ben ik mijn lieve schoonmama verloren, en ik mis haar nog elke dag, ze heeft heel veel voor mij betekent.
  Wat wij met dit soort dagen altijd doen is herinneringen ophalen met een lach en een traan, zo is ze er toch nog een beetje bij.
  Ik wens jouw samen met je moeder en je gezin een heel fijne kerst toe.

  Liefs en een knuffel Vittoria :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Patricia, wat heb jij een ontroerend mooi stukje geschreven. Ik ben er stil van..........
  Wens jullie en je moeder veel sterkte toe maar ondanks al het verdiet hoop ik dat jullie toch nog van elkaar kunnen genieten met deze feestdagen zoals je vader dat ook wilde.
  Ik wens jou met degene die je lief zijn, mooie en liefdevolle dagen toe.
  Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige sfeerplaatjes trouwens en de kleur van je kast vind ik super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig stuk schrijf je hier, Patricia. Heel aangrijpend, jullie verdriet om je vader. Maar wat mag je van geluk spreken om in zo'n goede omgeving te zijn geboren, met ouders die zo van elkaar hielden en met zo'n warme familieband. Koester dat meis, en alle mooie herinneringen die jullie aan je vader hebben.
  Heerlijk dat je webshop zo goed loopt, daar zou hij zeker trots op zijn geweest.
  Ondanks dat er een belangrijke persoon ontbreekt dit jaar hoop ik toch dat jullie mooie feestdagen hebben.
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Patricia,

  Juist met dit soort dagen is het gemis ZO voelbaar, zeker wanneer je veel van elkaar gehouden hebt. Ik ben ervan overtuigd dat je lieve papa bij jullie is, alle dagen en zeker nu rondom deze dagen waarin jullie elkaar zo nodig hebben. Je vader leeft voort in jullie harten waar je warme herinneringen aan hem hebt.....Houdt hem dicht bij jullie.....Liefdevolle dagen gewenst Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb het al vaker tegen je gezegd, koester die ontzettend goede band die jullie allemaal met elkaar hebben, de liefde voor zowel je moeder als je zussen spat er van af, dat zien wij allemaal en dat is niet overal zo hoor. Je vader is zeker weten trots op jullie allemaal!!
  Het is begrijpelijk dat jullie verdriet zo hartstikke groot is om het gemis van jullie vader, een moeilijke tijd dit, extra moeilijk.
  Het is je van harte gegund dat je webshop zo goed loopt hoor en ik wens je heel veel succes op de kerstmarkt met je mooie spulletjes (hopelijk wordt het dan niet zo'n dag als vandaag, het stormt bah!)
  Ik vind die donkere foto's wel mooi hoor, dat hoort bij deze tijd van het jaar toch en je boom is prachtig!! Geniet van je heerlijke huis en je liefdevolle familie!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellig sfeertje bij je, heel mooi! Heel veel sterkte, vooral nu in deze tijd. Kan me heel goed voorstellen hoe moeilijk het moet zijn voor jullie met zo'n leuke vader. Sterkte hoor Patries!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo..ik heb het even laten bezinken...want wat jij voelt, heb ik met mijn schoonmoeder...soms wilde ik dat ze er was, en dat ik nog even met haar kon praten, in mijn gedachten praat ik tegen haar...zou ze het horen??

  Je huis is super zo in Kerstsfeer...niet te veel precies genoeg....ik vindt die oude lijst met dat Kerstgroen zo mooi.
  Fijn hé....dat je webshop zo goed loopt, geniet ervan...

  Ik wens jullie fijne dagen...probeer er van te genieten...het is moeilijk, ik weet het....

  Fijn Weekend,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gemis...dit zijn ook moeilijke dagen als je iemand kwijt geraakt bent, ik wens jullie heel veel sterkte...
  Wat ontzettend leuk dat je webshop zo goed gaat, je verkoopt ook hele mooie spullen!
  Veel liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat gedicht.... Pfff, dan moet ik ook even slikken hoor. En zolang ze in je hart zitten zijn ze niet vergeten.
  Heb net ook weer mijn tak opgehangen met de twee kersthangers van mijn moeder en schoonmoeder. En zo zijn ze altijd bij me met de kerst. Het gevoel word met de jaren anders, maar je blijft ze missen. Gelukkig heb ik met mijn zussen ook nog steeds een hele goede band.
  Fijn dat je webwinkel goed loopt, en daar zou je vader zeker trots op zijn.
  Geniet van al het goede om je heen, en wens je nogmaals veel succes met alles wat op je pad komt.

  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik las je post vanmorgen vroeg en de tranen liepen over mijn wangen. Mijn moeder is ongeveer anderhalf jaar geleden overleden en mijn vader gelijk met de geboorte van onze oudste dochter. Ik mis ze nog iedere dag. Voor mij is deze maand dan ook behoorlijk moeilijk omdat iedereen rondom deze dagen overleden en jarig zijn. Maar genoeg over mij...... Ik weet zeker dat je vader trots op je is. Je hebt je hart gevolgd en het is is een succes. Geniet ervan. Mooie sfeerplaatjes en voor mij geeft het niet dat ze donker zijn. Ik houd daar heel erg van.

  Liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijk sfeertje ... begrijp en voel helemaal wat je voel heb het zelfde mee gemaakt en ook al is het al weer wat jaartjes gelee en word het minder het gemis blijft .... weet zeker dat je pa net zo trots op jou is als jullie op jullie ma .... dat gemis komt voort uit de goede band die jullie hadden koestert dit ... weet zeker hoe moeilijk dat ook soms is dat je vader zou willen dat je aan hem terug denkt met veel liefde en vreugde ... en niet met pijn ... weet voelt anders maar word straks wel minder denk aan de mooie dingen die jullie rond kerst deden hij is dicht bij jullie weet ik zeker niet in het zicht maar wel in het hart ... wens je hele mooie dagen geniet ervan want je pa zou niet anders willen dat jullie dat zouden doen ... dikke knuffel ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog.
  Fijn te horen dat jullie veel steun aan elkaar hebben als gezin/familie en dat je ook uit zo'n warm nest komt.
  Daardoor kunnen jullie er ten aller tijden voor elkaar zijn en met een lach en een traan die enorme bijzondere en warme herinneringen aan je vader weer beleven.
  Koester deze momenten...ze zijn zo waardevol.
  En als je uit zo'n hecht gezin komt dan weet ik zeker dat je vader over je schouder meekijkt en ontzettend trots op je is.
  Weet uit ervaring dat de pijn dragelijker wordt...de scherpe kantjes gaan eraf maar het gemis blijft.
  Op de rouwkaart van mijn zwager stond een heel mooi gedicht...

  Mensen van wie houden en die wij verliezen
  zijn nooit meer waar ze waren
  maar altijd waar we zijn.

  En dat is zo waar!
  Veel sterkte in deze periode ook voor de rest van jullie familie.

  Heb het allemaal niet zo mee gekregen dat je ook een webwinkel hebt, harstikke leuk!!
  Fijn dat dat zo goed loopt...ga direct even kijken.

  Fijn weekend,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het ziet er allemaal gezellig uit suc6 straks met de kerst markt soms even huilen is goed dat hoort bij het verwerken je post heeft mij geraakt ben dan ook maar even gaan zitten met een zakdoek ondanks het gemis wens ik jou met je man en kids fijne dagen en een goed 2015 in gezondheid en bedrijfsmatig niks beginners geluk je bent gewoon goed bezig en ja je pa was zeker trots op je geweest groetjes caro

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie bijzondere post Patricia! Het geeft mij kippenvel, dat mooie gedicht. Je vader zou zeker trots op je zijn en zo'n fijne band met je familie, dat is zeker wel iets om trots op te zijn en om dat te koesteren. Ik wens jou en je familie hele fijne liefdevolle dagen toe, ondanks dat het gemis van je vader er is. Geniet van elkaar en van jullie mooie huis en zeker ook van het succes van je webwinkel!

  Liefs Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Net als jullie moet ik ook al 6 jaar mijn moeder missen .. en mijn band met haar was véél beter dan de band met mijn vader maar ook waren ze nog een héél verliefd koppel een echt voorbeeld nog steeds weent mijn vader als we het over haar hebben ook al heeft hij nu een nieuwe vriendin ... het is moeilijk maar het krijgt een plaatsje .. zij had er een lijdensweg van 6 jaar opzitten met geen ups alleen maar downs op het einde was het echt op en daardoor hebben wij ook echt afscheid kunnen nemen .. het krijgt allemaal wel een plaatsje alleen blijft het gemis zo zwaar ..... jou vader zal vast en zeker supertrots zijn op zo'n prachtige dochters ....
  Je hebt het weer zo mooi en gezellig gemaakt in huis !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi om te zien hoe sterk en hecht jullie band is, dat zie je lang niet overal. Dat het gemis daarbij extra groot en intens is, kan ik me heel goed voorstellen. Vooral zo in een maand van feestdagen waarbij je elkaar normaal gesproken toch opzocht. Sterkte!

  Je huis is een plaatje, heerlijke sfeer!
  Ondanks alles toch alvast hele fijne dagen gewenst samen met je dierbaren.

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Moeilijk hé meis als je een dierbaar persoon moet missen......ja en dan vooral rond deze tijd komt het allemaal zo op je af ik weet het maar al te goed...
  Het gemis blijft voor altijd maar de pijn verzacht hoor,echt.
  Dierbare herinneringen blijven ook voor altijd....koester ze daarom juist met Kerst.

  En dan je mooie webwinkel, ja ik kijk ook regelamatig even bij je hoor.
  Die lamp die bij je staat met dat kleine pitje die vind ik toch leuk !! echt iets voor mij.

  Geniet van alles wat je hebt en mee mag maken en je vader is trots op je dat weet ik wel zeker, kijkt altijd mee over je schouder hoor.

  Heel veel liefs en sterkte van mij XXX

  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Vlak voor ik vanmorgen naar het werk vertrok las ik jouw post, ik heb er heel de dag aan gedacht . Je hebt het zo mooi verwoord , ook dat tekstje raakt mij enorm. Mijn papa is gestorven op kerstavond ,zo'n 22 jaar geleden , wat een diep litteken heeft gekerfd in mijn hart , nog mis en denk ik aan hem, nog altijd .
  Toch kan ik genieten van de kerstdagen en heb ik het een plaats gegeven , speciaal voor mijn kinderen.
  Ik ben zo blij dat jullie ook een hechte familie zijn die elkaar steunen , speciaal ook met deze dagen.

  Mooie sfeer bij jou thuis, gewoon prachtig.
  Geniet nog van elkaar en veel succes verder met de webshop
  Liefs
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtige plaatjes heb je weer gemaakt, erg mooie boom zo.
  Sterkte met het gemis (vooral in deze dagen).

  Ik ga je webshop in de gaten houden.

  Liefs,
  Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 27. waar moet ik beginnen?:-) je huis is zooooooooo gaaf maar dat weet je ondertussen nu wel van mij, haha, ikm vind allles bij jou gewoon zo gaaf!
  super dat je webwinkle goed loopt, soms denk ik ook, zal ik........? maar ben bang dat ik al te laat ben, jij gaat me voor, hihihi.
  en dan je gemis, ja ik herken dat, al wordt het echt minder met de jaren, misschien geeft dat wat troost..en je moeder alleen zien , ja dat doet echt pijn he? maar weet je ze zijn sterker dan wij denken! en dat geeft ook troost.
  weet niet of je gelovig bent, maar dat geeft mij de grootste troost.
  ik wens je een heel liefdevolle kerst toe met diegenen die je dierbaar zijn en met je vader in je achterhoofd, op een mooie manier aan hem denken! hou de goede dingen vast.
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Kerst is bij uitstek de periode van gezelligheid en familie, hoe moeilijk als je dan iemand moet missen. Hoop dat jullie er samen toch iets gezelligs van weten te maken want dat zou je vader vast willen als kerstliefhebber. Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Toen ik je stukje las over je vader brak ik. Zo emotioneel. Ik voel de pijn en het verdriet zo. Overal zie ik de mooie kersthuizen langskomen. Maar ook wij voelen de pijn van een enorm verlies. Wij hebben een zoon verloren en ik ben een optimistisch mens hoor. Maar die maand december voelt de pijn extra. Ik kan het gewoon niet opbrengen om het hus te versieren. Wij gaan naar ons boshuisje toe en wachten rustig op de maand januari.
  Heel veel sterkte hoor. En fijn dat je je zo om je moeder bekommert, want het is een moeilijke tijd voor haar.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een gevoelige post en met zo'n mooi gedicht. Het is mooi hoe je het allemaal beschrijft.
  Heel veel sterkte met deze dagen maar zo mooi dat jullie samen dit grote verlies kunnen verweken.

  Je hebt prachtige foto's geplaatst en je huis is mooi sober voor de kerst!
  Ik wens je fijne feestdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zit ik net een heel verhaal te tikken, is het weg! nog een poging.....

  Heel mooi hoe je dit verwoord, het gemis van je vader en wat hij ervan zou vinden, heel begrijpelijk. Ik begrijp ook uit je verhaal, dat jullie een hele warme familie band hebben, dat is ook iets om dankbaar voor te zijn, dat je in tijden van verdriet dit met elkaar kunt delen.
  Ik vind je kerstsfeer ook helemaal goed, niet teveel :-) heel sfeervol.
  Ook heel fijn voor je dat je webwinkel goed loopt, het is je gegund! veel succes op de fair, voor mij toch net iets te ver helaas.
  Hele fijne dagen!

  Liefs, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Vreemd om een kerst zonder je vader te vieren, het gemis blijft, maar de eerste kerst is altijd zo leeg, gelukkig heb je, je familie dicht om je heen staan, geniet daar ook veel van, zo bijzonder.
  Je sfeer is zo rustig, in tegenstelling tot de drukte die je hebt met je werk!!!
  Ik wens je een mooi weekend.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mooie post...en ja moeilijk toch allemaal he....ik mis mijn ouders en broer ook nog iedere dag ...zo moeilijk.....ik wens je sterkte liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik voel zo met je mee lieverd, mijn papa is er ook niet meer en eerste kerstdag was zijn verjaardag, dagen van extra voelen.

  Maar ik ben er zeker van dat jij hem een heel mooi en speciaal plaatsje in je hart hebt gegeven.
  Vanuit dat plaatsje in je hart en vanuit je mooie herinneringen aan hem, leeft hij in je voort, in wat je doet en in wat je op jouw beurt weer aan je kinderen meegeeft.
  Door dat plaatsje te koesteren kan "heel ver weg" toch weer even "heel dichtbij" zijn.
  Hele dikke knuffel!

  Je sfeer in huis is mooi, sfeervol en rustig!

  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooi geschreven Patricia! Ik mis mijn vader al heel lang en was dus zelf ook nog heel jong toen hij overleed...blijft altijd moeilijk en juist met dit soort dagen is er gemis!
  Sterkte en geniet maar van de dingen die zo voorspoedig gaan! Mooie kerstsfeer heb je in huis!!
  Liefs Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Prachtig geschreven, en wens jullie dan ook heel veel sterkte met het gemis van uw man en vader. Geniet van alles om je heen. fijn ook dat je webwinkel zo goed loopt.

  Ik kom zeker langs en hoop je te kunnen begroeten.
  Liefs, marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ondanks het gemis wens ik jullie een liefdevol kerstfeest! En juist vanuit de gedachte dat je vader zo hield van de feestdagen zal het best fijn worden in jullie sfeervolle huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik lees hier verdriet, maar ook dankbaarheid... Je denkt met heel veel liefde terug aan je vader en dat vind ik heel erg mooi!

  Tja... je pakketjesverhaal: Good for you!!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi,

  Ik heb even een vraagje. Wil ook iets opnieuw schilderen, maar er zit paste wax op. Daar kun je niet overheen schilderen. Hoe krijg je het eraf?
  Gewoon met wasverwijderaar? weet niet of dat voor wax hetzelfde werkt.
  Hoor het graag even.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat is het toch mooi dat je met zoveel liefde over je vader en je moeder kunt praten! Daar kun je ook dankbaar voor zijn want ,ondanks het gemis, heb je prachtige herinneringen!
  Ik wens je veel sterkte toe maar ook fijne feestdagen met allen die je lief zijn!
  In gedachten is je vader er altijd bij!
  O ja....mooie kerstsfeer heb je!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Heerlijke sfeer heb je in je huis. En natuurlijk is je vader trots op alles wat je doet. Ik wens jullie veel sterkte met de kerstdagen. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Patricia en Marcel,
  Wat was het een gezellige kerstmarkt in Almelo! Prachtig sfeertje en wat hadden jullie mooie spullen te koop. Het meeste wat ik bij jullie heb gekocht heeft een plekje gekregen in de keuken, en het staat daar prachtig en ik ben er hartstikke blij mee!
  Ik wens jullie nog hele fijne dagen samen, dat ondanks het gemis het toch een warme tijd mag worden. Ik moet mijn vader ook missen, dus ik leef en voel met jullie mee.
  Warme groet van Gert Jan en Margreet uit Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Niet uit Heerlijk haha maar uit Heerlijk met een G dus. :-)

  BeantwoordenVerwijderen