zondag 23 november 2014

Eindelijk af.


Het was heel veel werk, maar vorige week is de website dan eindelijk online gegaan. Het was echt heel veel werk en zonder Marcel had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Alles hebben we zelf gedaan. Ik had een plaatje in mijn hoofd en samen met Marcel is het gelukt dit ook echt voor elkaar te krijgen. De webwinkel is stoer, sober maar ook heel sfeervol vind ik zelf. Nog steeds zijn we dagelijks dingetjes aan het veranderen. Het geeft helemaal de sfeer weer die ik voor ogen had.
Vaak hebben Marcel en ik elkaar aangekeken, en dat was dan vaak ook midden in de nacht.....dan dachten we....waar zijn we aan begonnen. Het was even doorzetten, maar hij moest worden zoals ik mij het had bedacht. Ik heb totaal geen verstand van computers. Marcel wel, maar een webwinkel in elkaar zetten was toch wel even wat anders. Ik wil dan ook zeggen...lieve lieve Marcel, super bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Ik hou zo ontzettend veel van jou.
Gelukkig delen we dezelfde passie en vind hij het ook wel leuk dat hij dit voor elkaar heeft gekregen. Hij werkt inmiddels net zo hard mee aan de webwinkel als ik. We hebben het echt al heel druk. 
De pakketjes gaan hier dagelijks de deur uit. Nooit had ik gedacht dat dit zo snel zou gaan.

Ik kreeg dagelijks mails van enthousiaste lieve mensen die zaten te wachten totdat de webwinkel online zou gaan. Dat zorgde ervoor dat ik reuze zenuwachtig was toen hij dan ook online ging. Ik dacht en zei dan ook regelmatig tegen Marcel....zou iedereen het wel mooi vinden. Is de webwinkel duidelijk genoeg, zal alles wel goed gaan.  Ik was echt heel zenuwachtig. Gelukkig was bijna iedereen enthousiast. Heb zoveel leuke mailtjes gehad. Super bedankt iedereen. Ik heb nu echt het gevoel dat mijn hobby ook echt mijn werk aan het worden is. Ik kan alleen maar hopen dat alles zo goed blijft lopen als dat het nu doet.

Ik heb de laatste tijd niet veel tijd gehad voor mijn blog. Wij hebben alle tijd even in de webwinkel moeten steken. Dat gaat nu weer goed komen Ik ben weer terug hoor!! Ik heb wel zoveel mogelijk jullie posten gelezen en ook zoveel mogelijk een berichtje achter gelaten.

Verder is het het wel heel verleidelijk als je met je neus in de mooiste spullen zit en daar dan zelf niets van mag houden. Nou ik zal je zeggen....het is mij al twee keer niet gelukt hi hi
Deze prachtige oude waterpot heb ik zelf gehouden...
Ik was opslag verliefd

Is hij niet prachtig...

En deze mooie oude houten bak kon ik ook niet verkopen...
Hij staat zo mooi in de keuken...

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het is natuurlijk zo dat ik alles in de webwinkel moet plaatsen.
Dat heb ik ook netjes gedaan hoor, maar voordat hij online ging heb ik het er toch maar weer uit gehaald hi hi

Marcel keek mij aan en zei gelijk....dit begint al goed.
Het is best moeilijk hoor, als je de meest prachtige spullen tegen komt en je mag het niet zelf houden snif snif
Ik  klaag niet hoor. Ik vind unieke mooie oude spullen altijd zo mooi dat ik op sommige accessoires opslag verliefd word. Ik moet dus wel leren afstand van mooie spullen te doen, anders word ons huis zo vol.

Ik hoop dat jullie een kijkje in mijn webwinkel willen nemen. Ik ben reuze nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Is er iets wat jullie tegenkomen wat niet werkt of er valt jullie iets op wat wij misschien moeten veranderen dan hoor ik dat graag.

Hieronder een paar mooie unieke stukken die ik verkoop (of inmiddels al verkocht) uit onze webwinkel. Zo kunnen jullie de sfeer alvast proeven...





De webwinkel zal regelmatig aangevuld worden met mooie spullen.
Veel plezier met het rondneuzen in onze webwinkel....

Liefs Patricia.

35 opmerkingen:

  1. Hallo Patricia ik moest wel lachen toen ik het las. Hoppa weer een mooie kruik rijker. Maar het is net een snoepwinkel ik zou het ook hebben hoor en die kruik is echt prachtig. Zo mooi verweerd, wat dat betreft zit je eerste rang. Ik heb je webwinkel al bekeken en wat heb je een mooie spullen staan. Dat gaat zeker lukken hoor. Ik wens je dan ook (had ik al gedaan) heel veel succes ermee.
    Nog een fijne zondag, Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had je al een berichtje gestuurd om je te feliciteren met je prachtige webwinkel.
    Het lijkt mij ook héél héél moeilijk om niet alles zelf te houden alsof sinterklaas kwam en niets voor jou is , haha.
    ik wens je veel succes toe en vooral een goede verkoop.
    lieve groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte met je mooie webwinkel....oh helemaal super! Ben gelijk even gaan kijken...en hoe mooi. Zag ook die mooie toefjes van de steeneik......blijft dit lang mooi? Zie ze her en der voorbij komen en vind ze prachtig!
    En zoveel variatie.....kussens....maar ha die waren al verkocht.......dus dit gaat zekers een succes worden

    Enne.....wat houden af en toe is toch niet erg.....heb precies hetzelfde ;) Maar ha naar verloop van tijd komt er vast weer wat anders en dan wissel je toch....? voordeel van een winkel ;) Dusse gewoon lekker van genieten....

    Fijne avond

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was helemaal weg van die houten bak...maar helaas...je verkocht hem niet...mijn man heeft er een voor mij gemaakt, en daar staan je amuseplankjes mooi in te pronken.
    Je hebt een hele mooie webwinkel Patricia...ik geloof graag dat het moeillijk is om afstand te doen van al die mooie spulletjes.
    Veel succes!

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie winkel Patricia! Het ziet er gelikt uit, en je hebt mooie spullen...ik heb al iets gezien..wie weet! Veel plezier en succes!
    Lieve groet
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Al het harde werken en stressen is dubbel en dwars beloond hoor, want je/jullie hebben er een prachtige webwinkel van gemaakt met stuk voor stuk mooie items. Geloof idd dat het heel verleidelijk is om niet alles voor jezelf te willen houden haha! Hier al een bestelling geplaatst en ik geloof vast dat er nog één..............of meerdere gaan volgen! Nogmaals heel veel succes Patricia, maar ik weet zeker dat dat echt wel gaat lukken.
    Groetjes Marinda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jullie hebben eer van je werk hoor! Het ziet er allemaal prachtig uit in je winkel. En dat er af en toe iets even blijft hangen in je eigen huis is logisch, later kun je het dan toch alsnog in de verkoop zetten?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is het mooi geworden Patricia!
    Het ziet er heel professioneel uit! Ik hoop voor je dat het goed gaat lopen maar zo te lezen heb je al een goede start gemaakt. Gefeliciteerd!
    Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om, alles wat langs komt, te verkopen en niet zelf te houden! Maar ja.....zo verdien je geen rode cent!
    Ik neem toch aan dat dat ook niet de bedoeling is, maar.....dan verkoop je het toch volgend jaar of zo?

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie webwinkel! Ik heb al verschillende items gezien die ik erg mooi vond.
    Ik wens jullie veel plezier met de webwinkel en ik ga hem regelmatig bezoeken!

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je webwinkel is heel overzichtelijk! Ik zie van alles moois!
    Ik zou het ook heel moeilijk vinden om zomaar alles aan mijn neus voorbij te laten gaan,hoor. Ik denk dat je dit in het begin hebt en langzaam weggaat. Tenminste dat hoop ik voor jouw hi...hi...
    Wat fijn voor jullie dat het al zo goed loopt!
    Heel veel succes!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou het niet kunnen denk ik en alles een plekje in huis geven :))
    Succes met de webwinkel maar denk dat dat helemaal goed gaat komen
    Fijne avond
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is je webwinkel mooi geworden! Van harte gefeliciteerd met het online gaan, ik hoop dat het een groot succes wordt, aan de spullen die je verkoopt te zien gaat dat zeker lukken! Ik zou er ook heel veel moeite mee hebben hoor als ik iets moois zou zien, maar ach als je er met je neus bovenop zit, waarom niet?
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh ja dit moet moeilijk zijn ... ik vind je webwinkel prachtig !!!

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh, dat lijkt me ook heel moeilijk om alles in de webwinkel te doen. En gelijk heb je, ik zou het ook doen hihi... En je webwinkel is mooi hoor, en zoals je begrijpen zult, gaat er weer wat kriebelen hihi...

    Fijne avond
    Liefs lia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige webwinkel heb je! dat zou ik nou ook hebben met mooie spullen hihi, maar dan zet je ze toch gewoon later weer in je shop :-) veel plezier en succes hoor!
    Liefs, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Proficiat met je prachtige webwinkel! Super leuke spullen te koop hoor. Ik zou het ook heel moeilijk hebben mooie dingen niet te mogen houden, maar af en toe moet dat toch kunnen ... Stuur je ook naar Belgïë?
    Lieve grtjes Mien

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De webwinkel ziet er prachtig uit een dikke pluim voor Marcel fijn als je een passie zo samen deelt wens jullie samen veel succes groetjes caro

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je webwinkel is prachtig !!!! Ik moet er niet te vaak kijken geloof ik want dan bestel ik alles, hihi
    Ik had twee amuseplankjes bij je besteld maar kreeg geen bevestingsbericht binnen ?? mischien heb ik iets niet goed gedaan dat kan ook hoor ik sla wel eens een klikje over .... :-)
    En als je mij zoekt.... ik heb een nieuwe blog gemaakt vanwege problemen met de andere, je kun mij nu vinden onder de blog Huys 50.

    Groetjes Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je hebt er samen met je man een prachtige webshop van gemaakt! Super sfeervol!
    Het gaat vast een succes worden dat kan niet anders!
    (Snap wel dat het moeilijk is om soms niet iets zelf te houden!;)

    Geniet ervan!
    Liefs Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Patries je hebt het prachtig voor elkaar en als ik zie hoe druk je het hebt dan komt het vast en zeker goed ik wens je heel veel succes en vooral heel veel plezier met alles je hebt het verdiend liefs je zus renate

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat fijn dat het toch allemaal gelukt is, het lijkt me niet niks om het zo in elkaar te zetten dat het werkt, maar vooral dat je ook zelf tevreden bent.
    De verleiding lijkt me heel groot om iets thuis neer te zetten:) het zijn dan ook prachtige spullen.

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jullie kunnen trots zijn hoor, het ziet er allemaal prachtig uit. Mijn complimenten!
    Logisch dat je sommige spullen niet kunt weerstaan hoor, dat zou ik ook hebben. Te gek dat het nu al zo'n succes is!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Geweldig, Patricia, wat jullie samen hebben opgestart, complimenten. De webwinkel straalt helemaal warmte en sfeer uit! Een snoepwinkeltje..hihi..kom steeds even neuzen hoor! De sfeerplaatjes vind ik ook erg mooi! Genietse..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. GAAF!!! logisch dat je deze twee items wilde houden:)
    maar als je zo door gaat, haha
    ik ga snel kijken,
    veel succes!
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heb al even een poosje niet gereageerd (je weet wel waarom) maar wilde je via deze weg toch nog even heel veel succes wensen, het is je van harte gegund. Je website ziet er heel mooi en duidelijk uit, inderdaad helemaal in jouw sfeer. Toch fijn die mannen van ons hé? En ik snap ook helemaal dat je bepaalde items niet online wilde zetten, verleiding noemen ze dat. Heb ik een leuk oud bord van met de tekst: I can resist everything, except temptation! ;)

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Je web shop is heel mooi opgezet en ziet er prachtig uit! Ik kan mij voorstellen dat het lastig is om spullen te verkopen waar jezelf helemaal verliefd op bent.
    De amuseplankjes bevallen erg goed...laatst ook het dessert op gepresenteerd!
    Succes met alle druktes.
    Fijne week, groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een prachtige webwinkel spulletjes heb je, daar zou ik ook moeite mee hebben om het niet in mijn eigen huis te zetten!
    Heel veel succes gewenst!
    groetjes van Marijke (bij-marijke-thuis)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtig ziet jullie webwinkel eruit. Ik zie alleen maar leuke spullen voorbij komen, snap helemaal dat je dan in de verleiding komt om iets te houden en in jullie mooie huis te zetten. Leuk dat jullie het ook al zo druk hebben, heel veel succes en ik ga nog even lekker rondsnuffelen...

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. De webwinkel ziet er prachtig en duidelijk uit, mooie spullen..Ik kan me wel voorstellen dat er af en toe wat bij je zelf blijft hangen.

    Heel veel succes.
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Geweldig dat je een vliegende start gemaakt hebt met je webwinkel... Het voordeel van zo'n winkel is dat je best eerst eventjes zelf van een mooi stuk mag genieten: Te koop zetten kan later ook nog, wanneer er weer iets anders op je pad komt! En zo blijf jij lekker tussen de mooiste stukken wonen hihi

    Succes met alles X

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Patricia,

    Ik heb al heerlijk rond gekeken in je mooi webwinkel.
    Het ziet er idd heel sfeervol uit. Wens je heel veel succes en dat je dit ook heel veel jaren mag blijven doen.

    Liefs Vittoria :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooie spullen.. ik ga snel kijken..

    Groetjes Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dat ziet er perfect uit Patricia mijn complimenten voor jullie.
    Nu heerlijk bezig zijn waar jouw passie in ligt.
    En het lijkt mij verdomde moeilijk om niet alles te houden haha......zo mooi allemaal!
    Liefs,Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hahaha, kan het me levendig voorstellen met al die mooie spullen. Zou ik ook af en toe wat achterover drukken hoor. De kruik is prachtig. Succes met alle drukte!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Al jullie harde werken is beloond. Het ziet er top uit. Kan me voorstellen dat je er wel eens iets voor jezelf achterhoud. Het is ook zo verleidelijk met al die mooie spullen.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen