vrijdag 13 november 2015

Eindelijk weer een post van mij......

Waar zal ik beginnen. Jullie hebben mij een tijdje niet in blogland gezien. Dit heeft een aantal redenen gehad. Als eerste had ik er gewoon geen tijd meer voor. De webwinkel neemt meer tijd in beslag dan ik had gedacht. De drukte die wij het afgelopen jaar gehad hebben, daar had ik echt geen rekening mee gehouden. Het loopt vanaf de eerste dag ontzettend goed. Super blij zijn wij hiermee, maar naar een half jaar kwam ik erachter dat het toch wel wat veel was. Ik wist even niet meer hoe ik alles moest combineren. Resultaat....mijn hobby was verdwenen. Ik had totaal geen zin meer om mij bezig te houden met ons eigen huis. Een van de redenen dat ik niet meer actief was op mijn blog. 

Ik moest even bedenken wat en hoe ik het nu allemaal zou gaan doen. Ik wist wel dat ik mijn passie voor wonen weer wou voelen.  En ik wist ook zeker dat ik door wou gaan met de webwinkel en met mijn werk als nagelstylist en niet te vergeten mijn sport. Tja.....hoe ga je het dan allemaal doen.

Inmiddels heb ik de afgelopen weken tijd genomen voor mijzelf. Hier heb ik bewust voor gekozen. Ik heb een belangrijke beslissing genomen, dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie niet weten waar het over gaat. Een aantal waar ik veel contact mee heb en ook een aantal die mij volgen op fb zijn wel op de hoogte.
 Een wens die ik al lang had is inmiddels ook uitgekomen. Dit is iets voor mijzelf en heeft niets met wonen te maken.  Ik ben er wel een stuk gelukkiger door geworden. Heb ook tijd gehad om te bedenken hoe ik al mijn hobby´s kan combineren samen met mijn gezin. 

Inmiddels kan ik alles redelijk combineren. Het is soms nog even zoeken, maar ik mag niet mopperen.
Ik ben inmiddels een hardwerkende moeder die veel sport en zeker alle tijd heeft voor haar gezin. Iets waar ik super trots op ben. Samen met mijn man lukt het allemaal. 
Tijd om te klussen in huis is er nog niet. Ik ben ook wel tevreden op het moment en heb niet het gevoel dat ik nodig weer wat moet veranderen. Er staat nog wel een nieuwe bank, stoel en salontafel op ons lijstje. Hopelijk gaan die er volgend jaar komen.


De bank is nodig aan vervanging toe. Ben hem eigenlijk ook wel een beetje zat.


En bij de bank die ik in gedachten heb.... hoort ook andere stoel.



Verder staan alle meubels nog steeds op hun plek. Zo af en toe verander ik de accessoires. Inmiddels is dat ook alweer gebeurd hihi 



Inmiddels staat de waterpot weer op een zuil.

De tafel staat nu anders. zal binnenkort weer nieuwe foto´s maken.


Ik heb ook niet geantwoord op jullie posten. Ik loop echt een eind achter. Veel van jullie heb ik ook op fb. Daar zie ik gelukkig ook veel voorbij komen. Ik heb jullie posten wel allemaal gelezen.
Ik weet niet of ik er weer aan toe kom om weer alles te beantwoorden. Dat gaat hopelijk wel weer komen. 


En nog wat leuks...

Ook is er nog een leuke open garden fair bij Antoinette van Lyfzz.
Hier zal ik zelf ook aanwezig zijn met onze woonaccessoires. Ook Flowerrien by Sanne zal er met haar prachtige kransen bij zijn. klik Flowerrien by Sanne
Antoinette is er natuurlijk ook met haar mooie kleding en accessoires.
De fair is geheel in stijl van de komende decembermaand en zal gehouden worden op 29 november van 12 tot 17 uur.
Uiteraard worden hierbij ook tips uitgewisseld op het gebied van interieurstyling en kledingadvies.

Heb je zin om te komen, meld je dan aan via fb  klik Lyfzz bij Antoinette.
Jullie zijn van harte welkom!!


Ook vieren wij dit weekend een klein feestje. Onze webwinkel bestaat alweer 1 jaar. 
Dit moet natuurlijk gevierd worden.
Daarom geven wij a.s zaterdag en zondag 14 en 15 november een korting van 10 % op alle bestellingen m.u.v de artikelen in de sale.
Ook krijgt iedereen bij een bestelling boven de 75 euro een oliekannetje t.w.v €10.95 kado.(zolang de voorraad strekt)
Dus snuffel heerlijk rond in onze webwinkel en proef de sfeer van sober en stoer wonen.

Vergeet niet bij je bestelling de actiecode: feest
in te vullen




Actiecode: feest

Verder wens ik alle nieuwe volgers welkom op mijn blog.

Fijn weekend allemaal

Liefs Patricia.



















35 opmerkingen:

 1. hoi
  de juiste beslissing geeft rust
  en dat is fijn toch
  van harte gefeliciteerd met je 1 jarige web winkel


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet precies wat het is! Daar hebben we het al vaker over gehad. Tijd voor leuke dingen! fijn weekend en van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan! Liefs Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum...wat een jaar is het geweest als ik het zo lees. Goed dat je een tijdje voor jezelf gekozen hebt...bloggen en reageren is geen verplichting...ik reageer ook minder, was er ook te veel tijd aan kwijt.
  Fijn weer een post te lezen...succes met het tweede jaar van jullie webshop.
  Fijn Weekend.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van de webwinkel, kan met best voorstellen dat daar héél wat bij komt kijken, het moet ook gecombineerd worden met een job en een gezin...
  Bloggen staat bij mij ook op een héél laag pitje, veel is niet veranderd in mijn interieur en net als jij voel ik hetzelfde, ben momenteel tevreden zoals het is !! Maar er zit toch een postje aan te komen....en zoals Carola hierboven schrijft er moet ook nog tijd zijn voor ontspanning en leuke dingen ....
  Ik zou zeggen geniet ervan en een héél fijn weekend
  Liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh Patricia, dat kan ik me ook heel goed voorstellen hoor, dat je het gevoel had dat je hobby helemaal verdwenen was. Je ziet gewoon teveel, dan komt er zo'n overkill en dat heeft weer tot gevolg dat je niet zo'n zin meer hebt om in je eigen huis bezig te zijn. En er zijn heel veel andere dingen die ook belangrijk zijn en je aandacht nodig hebben. Hopelijk heb je de balans weer gevonden en je zit natuurlijk ook alweer heerlijk in je vel (letterlijk en figuurlijk hihi ;-))
  Natuurlijk is het wel fantastisch dat het zo goed gaat met je webwinkel, gefeliciteerd met je eerste succesvolle jaar en dat er nog vele mogen volgen. Ook veel succes met de gardenfair!! Enne... ik heb je wel gemist hier op blogger, mooie sfeerfoto's!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed van jou dat je tijd voor jezelf hebt genomen! Het ziet er nog allemaal sfeervol bij je uit, toppie!! Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum.

  Fijn weekend!

  Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moet even lachen om Monica met haar opmerking dat je lekker in je vel zit.
  Maar er zijn zeker heel veel belangrijke dingen in je leven, waarbij je gezin natuurlijk op nr 1 komt. Het is heel fijn dat je winkel zo goed loopt, en het heeft je leven even op zijn kop gezet, maar dat zal vast weer goed komen.
  En blijf jezelf belangrijk vinden, want dat je iets op het www wilt delen is leuk, maar moet ook wel leuk blijven. En dan blijft je hobby toch bestaan.
  Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum.

  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Af en toe moet je bij jezelf nagaan wat het belangrijkste voor je is en daar je keuzes naar maken.
  Heel veel succes verder.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gewoon lekker doen wat voor jou belangrijk is...wij wachten wel hoor.....liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig dat je weer terug bent in blogland en gefeliciteerd met het 1-jarig jublleum van je webwinkel. Je hebt een prachtig assortiment opgebouwd in dit jaar. Groot respect voor de ondernemer in jou.
  Goed ook dat je tijd hebt genomen om na te denken over een aantal zaken en hoe je alles wil combineren. Dat gaat je zeker lukken en dan zit je ook nog eens goed in je vel (zoals Monica al zei) ;-).
  Leuke sfeerfoto's, genieten.
  Gr Margo
  (casadinarda.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hai Patricia, allereerst van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van de webwinkel. Goed van je dat je de balans gevonden hebt tussen werk, gezin enz... We zitten allemaal wel eens in die weken waarin je denkt oeps hoe ga ik dit allemaal doen en iedereen aandacht geven, laten we vooral onszelf dan niet vergeten. Ik zit eindelijk in de laatste fase van schilderen bij ons thuis en mag ik na dit weekend en nog 2 dagen werken eindelijk aan de sop en gaan stylen, ik kan niet wachten. Vind het super gezellig dat je er weer bent in blogland want jij bent 1 van degene die mij geinspireerd heeft om tot een soberder interieur over te gaan. Ben benieuwd hoe je eettafel nu staat?
  Fijn weekend liefs Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte met je jubileum! Ja op z'n tijd even een pas op de plaats en alles even her waarderen......zo belangrijk......dan komt alles weer op zijn juiste plek. Een webshop gaat zoveel tijd in zitten.....dan wordt het soms je leven......maar idd er is meer.......en zoveel belangrijker........
  Wens je alle succces

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn weer wat van je te lezen. Gefeliciteerd met je jubileum 1jaar alweer fijn dat het zo goed loopt. Maar je hebt dan ook prachtige spullen. Een mens staat soms op een kruispunt en dan moet je een keuze maken. Belangrijk is je gevoel volgen. Fijn dat je er uit bent.
  Mooie foto's van een heerlijk sfeervol huis.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan.
  rust in je hoofd is heel belangrijk! Geniet ervan.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is altijd belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Proficiat, alweer 1 jaar. Gaat hard. Heel veel succes met alles en een goed weekend

  grtzz Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte gefeliciteerd! Mooie sfeerfoto's!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie blogpost, zoveel te vertellen, gefeliciteerd hoor! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd hoor, leuke foto's ook deze keer weer. Goed dat je een beslissing hebt genomen. Ik heb het niet gevolgd. Maar weet wel dat het niet altijd meevalt om goede keuzes voor jezelf te maken, dus goed gedaan.

  Gezellig weekend, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan Patricia!Fijn dat het zo goed loopt. Je hebt helemaal gelijk dat je een rust pauze hebt ingelast onlangs....soms is dat gewoon even nodig om bepaalde keuzes te maken...en het werkt! Rust doet wonderen....al willen we het vaak niet inlassen....

  Liefs Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik miste natuurlijk wel je mooie foto's hier op blogger.
  Maar je moet natuurlijk eerst aan je zelf en je gezin denken...dat gaat zeker voor. Soms moeten er keuzes gemaakt worden!
  Trouwens van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je webwinkel...maar dat had ik ook al op fb gedaan.
  Neem de tijd dan komt alle inspiratie vast en zeker terug!

  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Sorry er ging wat niet goed, dus ik probeer het opnieuw.

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je webwinkel.
  Sommige dingen zijn belangrijk en daar kies je voor. Heel goed van je.
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil je eerst en vooral feliciteren met het eenjarig bestaan van je webshop .
  Een eigen zaak word al eens dikwijls onderschat . Ik kan er van mee spreken , het slokt zoveel van je energie .
  Maar de juiste balans vinden , dat komt wel goed hoor. Je kan niet in alles heel goed zijn en dit heb ik geaccepteerd .
  Je goed in je vel voelen , een mooie thuis hebben en een warm gezin , daar ga ik ook voor .
  En eventjes wat rust in het hoofd , dat doet wonderen ....
  Groetjes
  Christel , Garcya's place
  Ps: prachtige plaatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je webwinkel. Wat fijn dat het zo goed loopt. En ook zeker goed om keuzes te maken, ook al is dat vast heel lastig geweest.
  Je kunt gewoon niet alles en een balans daarin te vinden en bij jezelf te blijven is zeker goed.
  Mooie foto's weer.

  Lieve groet, Hilgonda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!!!!
  Zo fijn dat je beslissing om een eigen we winkel zo goed geslaagd is. Goed dat je op tijd aan de hendel hebt getrokken en weer balans in je leven hebt gekregen. Hierdoor komt ook de zin in de leuke dingen weer terug. Dus geniet van wat je hebt bereikt en van alle mooie dingen die nog komen.

  liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je webshop: wat fijn dat het zo goed loopt! En goed dat je even aan jezelf denkt: ik heb wel gelezen op fb waarom je ook geen tijd had om te reageren maar daar reageer ik zelf dan weer niet zo veel op. Maar goed voor jezelf zorgen is een vereiste om alle ballen in de lucht te houden!
  Fijn dat je dat nu kunt......en dan maar niet bij ons reageren hoor!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat fijn dat je er weer bent. Ik heb je berichtjes gemist! Goed om te horen dat alles zo langzamerhand weer een beetje in balans is. Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum.
  Fijne avond nog,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oei, ik loop achter, zie ik.
  Fijn dat je weer wat balans kunt vinden in je drukke bestaan. Kan me voorstellen dat dit tijd kost om alles goed te laten lopen.
  In ieder geval heerlijk dat de zaken zo goed gaan, toch?
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een mooie inrichting heb je zeg! Ik durf zelf die stap nooit te maken helaas. Ik vind de muren wel wat donker maar wat een prachtige tafel heb je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Net als iedereen vind ik het ook fijn weer een post van je te zien & lezen.
  Maar vooral is het fijn dat het na deze periode beter met je gaat!
  Van harte met het 1 jarig bestaan van je webwinkel!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik vind je bank en loveseat erg mooi mag ik je vragen waar je deze gekocht hebt?!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! wat heerlijk dat het zo goed loopt, soms heb je gewoon even wat meer lucht en ruimte nodig, pak je rust, dat is zo belangrijk!
  Liefs,Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo wil je bij deze een gelukkig nieuwjaar wensen, wat aan het rondkijken in blogland jammer genoeg is het me nog steeds niet gelukt om een blog te zetten ... De rust in huis is nog niet optimaal, de privéomstandigheden en de drukte van de feestdagen en al de kleinkinderen vergen zoveel energie dat het gewoon niet lukt ... hoop snel weer een blog te maken als ik weer wat meer rust kan vinden ... tot dan geniet ik van jullie mooie foto's en verhalen ... wens jullie een gezond en mooi 2016 ... Lieve groet Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heel erg mooie blog. Mooie spullen. Erg jammer dat je geen aandacht meer hebt voor je blog.

  BeantwoordenVerwijderen