vrijdag 13 november 2015

Eindelijk weer een post van mij......

Waar zal ik beginnen. Jullie hebben mij een tijdje niet in blogland gezien. Dit heeft een aantal redenen gehad. Als eerste had ik er gewoon geen tijd meer voor. De webwinkel neemt meer tijd in beslag dan ik had gedacht. De drukte die wij het afgelopen jaar gehad hebben, daar had ik echt geen rekening mee gehouden. Het loopt vanaf de eerste dag ontzettend goed. Super blij zijn wij hiermee, maar naar een half jaar kwam ik erachter dat het toch wel wat veel was. Ik wist even niet meer hoe ik alles moest combineren. Resultaat....mijn hobby was verdwenen. Ik had totaal geen zin meer om mij bezig te houden met ons eigen huis. Een van de redenen dat ik niet meer actief was op mijn blog. 

Ik moest even bedenken wat en hoe ik het nu allemaal zou gaan doen. Ik wist wel dat ik mijn passie voor wonen weer wou voelen.  En ik wist ook zeker dat ik door wou gaan met de webwinkel en met mijn werk als nagelstylist en niet te vergeten mijn sport. Tja.....hoe ga je het dan allemaal doen.

Inmiddels heb ik de afgelopen weken tijd genomen voor mijzelf. Hier heb ik bewust voor gekozen. Ik heb een belangrijke beslissing genomen, dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie niet weten waar het over gaat. Een aantal waar ik veel contact mee heb en ook een aantal die mij volgen op fb zijn wel op de hoogte.
 Een wens die ik al lang had is inmiddels ook uitgekomen. Dit is iets voor mijzelf en heeft niets met wonen te maken.  Ik ben er wel een stuk gelukkiger door geworden. Heb ook tijd gehad om te bedenken hoe ik al mijn hobby´s kan combineren samen met mijn gezin. 

Inmiddels kan ik alles redelijk combineren. Het is soms nog even zoeken, maar ik mag niet mopperen.
Ik ben inmiddels een hardwerkende moeder die veel sport en zeker alle tijd heeft voor haar gezin. Iets waar ik super trots op ben. Samen met mijn man lukt het allemaal. 
Tijd om te klussen in huis is er nog niet. Ik ben ook wel tevreden op het moment en heb niet het gevoel dat ik nodig weer wat moet veranderen. Er staat nog wel een nieuwe bank, stoel en salontafel op ons lijstje. Hopelijk gaan die er volgend jaar komen.


De bank is nodig aan vervanging toe. Ben hem eigenlijk ook wel een beetje zat.


En bij de bank die ik in gedachten heb.... hoort ook andere stoel.



Verder staan alle meubels nog steeds op hun plek. Zo af en toe verander ik de accessoires. Inmiddels is dat ook alweer gebeurd hihi 



Inmiddels staat de waterpot weer op een zuil.

De tafel staat nu anders. zal binnenkort weer nieuwe foto´s maken.


Ik heb ook niet geantwoord op jullie posten. Ik loop echt een eind achter. Veel van jullie heb ik ook op fb. Daar zie ik gelukkig ook veel voorbij komen. Ik heb jullie posten wel allemaal gelezen.
Ik weet niet of ik er weer aan toe kom om weer alles te beantwoorden. Dat gaat hopelijk wel weer komen. 


En nog wat leuks...

Ook is er nog een leuke open garden fair bij Antoinette van Lyfzz.
Hier zal ik zelf ook aanwezig zijn met onze woonaccessoires. Ook Flowerrien by Sanne zal er met haar prachtige kransen bij zijn. klik Flowerrien by Sanne
Antoinette is er natuurlijk ook met haar mooie kleding en accessoires.
De fair is geheel in stijl van de komende decembermaand en zal gehouden worden op 29 november van 12 tot 17 uur.
Uiteraard worden hierbij ook tips uitgewisseld op het gebied van interieurstyling en kledingadvies.

Heb je zin om te komen, meld je dan aan via fb  klik Lyfzz bij Antoinette.
Jullie zijn van harte welkom!!


Ook vieren wij dit weekend een klein feestje. Onze webwinkel bestaat alweer 1 jaar. 
Dit moet natuurlijk gevierd worden.
Daarom geven wij a.s zaterdag en zondag 14 en 15 november een korting van 10 % op alle bestellingen m.u.v de artikelen in de sale.
Ook krijgt iedereen bij een bestelling boven de 75 euro een oliekannetje t.w.v €10.95 kado.(zolang de voorraad strekt)
Dus snuffel heerlijk rond in onze webwinkel en proef de sfeer van sober en stoer wonen.

Vergeet niet bij je bestelling de actiecode: feest
in te vullen




Actiecode: feest

Verder wens ik alle nieuwe volgers welkom op mijn blog.

Fijn weekend allemaal

Liefs Patricia.



















43 opmerkingen:

  1. hoi
    de juiste beslissing geeft rust
    en dat is fijn toch
    van harte gefeliciteerd met je 1 jarige web winkel


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet precies wat het is! Daar hebben we het al vaker over gehad. Tijd voor leuke dingen! fijn weekend en van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan! Liefs Carola

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum...wat een jaar is het geweest als ik het zo lees. Goed dat je een tijdje voor jezelf gekozen hebt...bloggen en reageren is geen verplichting...ik reageer ook minder, was er ook te veel tijd aan kwijt.
    Fijn weer een post te lezen...succes met het tweede jaar van jullie webshop.
    Fijn Weekend.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van de webwinkel, kan met best voorstellen dat daar héél wat bij komt kijken, het moet ook gecombineerd worden met een job en een gezin...
    Bloggen staat bij mij ook op een héél laag pitje, veel is niet veranderd in mijn interieur en net als jij voel ik hetzelfde, ben momenteel tevreden zoals het is !! Maar er zit toch een postje aan te komen....en zoals Carola hierboven schrijft er moet ook nog tijd zijn voor ontspanning en leuke dingen ....
    Ik zou zeggen geniet ervan en een héél fijn weekend
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh Patricia, dat kan ik me ook heel goed voorstellen hoor, dat je het gevoel had dat je hobby helemaal verdwenen was. Je ziet gewoon teveel, dan komt er zo'n overkill en dat heeft weer tot gevolg dat je niet zo'n zin meer hebt om in je eigen huis bezig te zijn. En er zijn heel veel andere dingen die ook belangrijk zijn en je aandacht nodig hebben. Hopelijk heb je de balans weer gevonden en je zit natuurlijk ook alweer heerlijk in je vel (letterlijk en figuurlijk hihi ;-))
    Natuurlijk is het wel fantastisch dat het zo goed gaat met je webwinkel, gefeliciteerd met je eerste succesvolle jaar en dat er nog vele mogen volgen. Ook veel succes met de gardenfair!! Enne... ik heb je wel gemist hier op blogger, mooie sfeerfoto's!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat goed van jou dat je tijd voor jezelf hebt genomen! Het ziet er nog allemaal sfeervol bij je uit, toppie!! Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum.

    Fijn weekend!

    Liefs, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Moet even lachen om Monica met haar opmerking dat je lekker in je vel zit.
    Maar er zijn zeker heel veel belangrijke dingen in je leven, waarbij je gezin natuurlijk op nr 1 komt. Het is heel fijn dat je winkel zo goed loopt, en het heeft je leven even op zijn kop gezet, maar dat zal vast weer goed komen.
    En blijf jezelf belangrijk vinden, want dat je iets op het www wilt delen is leuk, maar moet ook wel leuk blijven. En dan blijft je hobby toch bestaan.
    Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum.

    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Af en toe moet je bij jezelf nagaan wat het belangrijkste voor je is en daar je keuzes naar maken.
    Heel veel succes verder.
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gewoon lekker doen wat voor jou belangrijk is...wij wachten wel hoor.....liefs Ria x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gezellig dat je weer terug bent in blogland en gefeliciteerd met het 1-jarig jublleum van je webwinkel. Je hebt een prachtig assortiment opgebouwd in dit jaar. Groot respect voor de ondernemer in jou.
    Goed ook dat je tijd hebt genomen om na te denken over een aantal zaken en hoe je alles wil combineren. Dat gaat je zeker lukken en dan zit je ook nog eens goed in je vel (zoals Monica al zei) ;-).
    Leuke sfeerfoto's, genieten.
    Gr Margo
    (casadinarda.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hai Patricia, allereerst van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van de webwinkel. Goed van je dat je de balans gevonden hebt tussen werk, gezin enz... We zitten allemaal wel eens in die weken waarin je denkt oeps hoe ga ik dit allemaal doen en iedereen aandacht geven, laten we vooral onszelf dan niet vergeten. Ik zit eindelijk in de laatste fase van schilderen bij ons thuis en mag ik na dit weekend en nog 2 dagen werken eindelijk aan de sop en gaan stylen, ik kan niet wachten. Vind het super gezellig dat je er weer bent in blogland want jij bent 1 van degene die mij geinspireerd heeft om tot een soberder interieur over te gaan. Ben benieuwd hoe je eettafel nu staat?
    Fijn weekend liefs Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Van harte met je jubileum! Ja op z'n tijd even een pas op de plaats en alles even her waarderen......zo belangrijk......dan komt alles weer op zijn juiste plek. Een webshop gaat zoveel tijd in zitten.....dan wordt het soms je leven......maar idd er is meer.......en zoveel belangrijker........
    Wens je alle succces

    Fijn weekend

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn weer wat van je te lezen. Gefeliciteerd met je jubileum 1jaar alweer fijn dat het zo goed loopt. Maar je hebt dan ook prachtige spullen. Een mens staat soms op een kruispunt en dan moet je een keuze maken. Belangrijk is je gevoel volgen. Fijn dat je er uit bent.
    Mooie foto's van een heerlijk sfeervol huis.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan.
    rust in je hoofd is heel belangrijk! Geniet ervan.

    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het is altijd belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Proficiat, alweer 1 jaar. Gaat hard. Heel veel succes met alles en een goed weekend

    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Van harte gefeliciteerd! Mooie sfeerfoto's!!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie blogpost, zoveel te vertellen, gefeliciteerd hoor! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd hoor, leuke foto's ook deze keer weer. Goed dat je een beslissing hebt genomen. Ik heb het niet gevolgd. Maar weet wel dat het niet altijd meevalt om goede keuzes voor jezelf te maken, dus goed gedaan.

    Gezellig weekend, Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan Patricia!Fijn dat het zo goed loopt. Je hebt helemaal gelijk dat je een rust pauze hebt ingelast onlangs....soms is dat gewoon even nodig om bepaalde keuzes te maken...en het werkt! Rust doet wonderen....al willen we het vaak niet inlassen....

    Liefs Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik miste natuurlijk wel je mooie foto's hier op blogger.
    Maar je moet natuurlijk eerst aan je zelf en je gezin denken...dat gaat zeker voor. Soms moeten er keuzes gemaakt worden!
    Trouwens van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je webwinkel...maar dat had ik ook al op fb gedaan.
    Neem de tijd dan komt alle inspiratie vast en zeker terug!

    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Sorry er ging wat niet goed, dus ik probeer het opnieuw.

    Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je webwinkel.
    Sommige dingen zijn belangrijk en daar kies je voor. Heel goed van je.
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik wil je eerst en vooral feliciteren met het eenjarig bestaan van je webshop .
    Een eigen zaak word al eens dikwijls onderschat . Ik kan er van mee spreken , het slokt zoveel van je energie .
    Maar de juiste balans vinden , dat komt wel goed hoor. Je kan niet in alles heel goed zijn en dit heb ik geaccepteerd .
    Je goed in je vel voelen , een mooie thuis hebben en een warm gezin , daar ga ik ook voor .
    En eventjes wat rust in het hoofd , dat doet wonderen ....
    Groetjes
    Christel , Garcya's place
    Ps: prachtige plaatjes

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je webwinkel. Wat fijn dat het zo goed loopt. En ook zeker goed om keuzes te maken, ook al is dat vast heel lastig geweest.
    Je kunt gewoon niet alles en een balans daarin te vinden en bij jezelf te blijven is zeker goed.
    Mooie foto's weer.

    Lieve groet, Hilgonda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!!!!
    Zo fijn dat je beslissing om een eigen we winkel zo goed geslaagd is. Goed dat je op tijd aan de hendel hebt getrokken en weer balans in je leven hebt gekregen. Hierdoor komt ook de zin in de leuke dingen weer terug. Dus geniet van wat je hebt bereikt en van alle mooie dingen die nog komen.

    liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je webshop: wat fijn dat het zo goed loopt! En goed dat je even aan jezelf denkt: ik heb wel gelezen op fb waarom je ook geen tijd had om te reageren maar daar reageer ik zelf dan weer niet zo veel op. Maar goed voor jezelf zorgen is een vereiste om alle ballen in de lucht te houden!
    Fijn dat je dat nu kunt......en dan maar niet bij ons reageren hoor!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat fijn dat je er weer bent. Ik heb je berichtjes gemist! Goed om te horen dat alles zo langzamerhand weer een beetje in balans is. Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum.
    Fijne avond nog,
    Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oei, ik loop achter, zie ik.
    Fijn dat je weer wat balans kunt vinden in je drukke bestaan. Kan me voorstellen dat dit tijd kost om alles goed te laten lopen.
    In ieder geval heerlijk dat de zaken zo goed gaan, toch?
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een mooie inrichting heb je zeg! Ik durf zelf die stap nooit te maken helaas. Ik vind de muren wel wat donker maar wat een prachtige tafel heb je staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Net als iedereen vind ik het ook fijn weer een post van je te zien & lezen.
    Maar vooral is het fijn dat het na deze periode beter met je gaat!
    Van harte met het 1 jarig bestaan van je webwinkel!
    Liefs, Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik vind je bank en loveseat erg mooi mag ik je vragen waar je deze gekocht hebt?!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! wat heerlijk dat het zo goed loopt, soms heb je gewoon even wat meer lucht en ruimte nodig, pak je rust, dat is zo belangrijk!
    Liefs,Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo wil je bij deze een gelukkig nieuwjaar wensen, wat aan het rondkijken in blogland jammer genoeg is het me nog steeds niet gelukt om een blog te zetten ... De rust in huis is nog niet optimaal, de privéomstandigheden en de drukte van de feestdagen en al de kleinkinderen vergen zoveel energie dat het gewoon niet lukt ... hoop snel weer een blog te maken als ik weer wat meer rust kan vinden ... tot dan geniet ik van jullie mooie foto's en verhalen ... wens jullie een gezond en mooi 2016 ... Lieve groet Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Heel erg mooie blog. Mooie spullen. Erg jammer dat je geen aandacht meer hebt voor je blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Advies voor uiteenvallen, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem

    Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  38. WOORDEN ZIJN NIET GENOEG OM MIJN DANKBAARHEID TE UITDRUKKEN AAN DR ISIKOLO VOOR HET OPLOSSEN VAN MIJN PROBLEMEN.
    Deze oprechte woorden van waardering komen van mij, Zlatko Milanović. Eerder dit jaar had ik een vreselijke ruzie met mijn vrouw en ze had geen andere keuze dan het huis te verlaten en ik dacht dat het alleen maar woede was die haar deed vertrekken. Na een paar dagen kon ik geen contact met haar opnemen of weten waar hij was. Ik wachtte en wachtte, maar ze kwam nooit terug of belde me. Ik was vervuld van pijn en spijt over wat er was gebeurd. Ik probeerde alles wat ik kon om haar terug te krijgen, maar het mocht niet baten totdat ik contact opnam met DR ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij deed zijn werk perfect om ons te herenigen en mijn vrouw sms'te me en we hebben inderdaad de emotionele band nieuw leven ingeblazen en ze keerde precies na twee dagen terug naar huis, precies zoals ik had gehoopt en geloofde. DR ISIKOLO is zo echt en hij faalt nooit. neem contact met hem op als je hulp nodig hebt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mijn ex en ik zijn 4 maanden geleden uit elkaar gegaan en ik was al zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen en zijn beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij heeft me van hen verwijderd. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien en dat ze niet weten wat er aan de hand is. Ik was ellendig in het leven, dus ik huilde tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze een krachtige spreukgebruiker kende die haar collega hielp. Ik heb per e-mail contact met hem opgenomen en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde het me. Ik was verbaasd toen hij al het mogelijke deed om de problemen op te lossen en onze relatie werd versterkt en de liefde werd hersteld. Hij is nu terug bij mij en we zijn gelukkiger samen. DR ISIKOLO is inderdaad transparant en verbazingwekkend in zijn werken. Voor het geval je hulp nodig hebt, wees gerust, hij zal je oprecht helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, Hier is zijn contactpersoon: WhatsApp: +2348133261196 of e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. DR ISIKOLO IS ALLEMAAL EERLIJK EN TRANSPAENT ZELFS MEER DAN IK OVER HEM LEES.
    Mijn vriend heeft het 2 maanden geleden uitgemaakt omdat hij vond dat ik hem bedroog met een mannelijke vriend van mij. ik probeerde alles wat ik kon om hem uit te leggen, maar hij hield dovemansoren en ik was emotioneel kapot omdat ik echt van hem hield. Ik zag zoveel berichten op internet over DR ISIKOLO, die mensen helpt hun verloren geliefden terug te krijgen. In het begin twijfelde ik of het echt was omdat ik nooit in zulke dingen geloofde, maar ik besloot hem eens te proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een liefdesspreuk voor mij Het proces van de spreuk om geliefden te herenigen is heel eenvoudig en hij werkt onbaatzuchtig mensen op dezelfde manier waarop hij mijn relatie binnen 48 uur herstelde en mijn vriendje belde en smeekte me weer goed te maken. als u hulp nodig heeft om uw relatie- of huwelijksprobleem te herstellen. Dit is zijn contactpersoon: WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196, e-mail hem (isikolosolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Dit is de website die ik over DR ISIKOLO heb gelezen en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriend terug te krijgen om met me te trouwen in de maand september van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. DR ISIKOLO zal u helpen uw probleem op te lossen, wat u ook doormaakt. Posten over een spreukgebruiker is heel vreemd voor mij omdat ik nooit geloofde dat ik zou kunnen zeggen dat ik werd geholpen door een spreukgebruiker om mijn ex-vriendje terug te brengen na 7 maanden geen contact. Ik las over DR ISIKOLO van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We hebben elkaar vrijdag ontmoet en hij heeft me ten huwelijk gevraagd. Het was de mooiste ring. Alsjeblieft iedereen hier, neem contact op met DR ISIKOLO om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren. e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com of stuur hem een bericht via WhatsApp op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen

  42. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen achter. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  43. DE MOGELIJKHEID OM UW EX PARTNER TERUG TE KRIJGEN IS GEGARANDEERD BIJ DR ISIKOLO. NEEM NU CONTACT MET HEM OP
    Hallo allemaal, mijn naam is Sara Berkhoff. Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen totdat ik DR. ISIKOLO ontmoette. Het was heel zwaar voor mij toen mijn vriend mij verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet meer terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het bleek mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van iemand anders houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR. ISIKOLO, die mij het voorrecht gaf ervoor te zorgen dat mijn hartsverlangens werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk werden hersteld. Zijn woorden zijn zijn plicht en hij faalt nooit als hij iemand belooft dat hij 48 uur lang het resultaat zal behalen, wat mij verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen